![]() |
Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!! |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!yorumlarınız için tşk ederim ![]() ![]() tşkler sıradışı gözlerimi yaşarttın allah razı olsun =)şimdi böle de dedin ya vuramam artık erittin bitirdin beni yani:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!iyimi yaptım kötümü şimdi:) allah sendende razı olsun sudenaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
_samyeli_
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!yaa ben bayan olmama rağmen erkeklerin zeki olduklarlını düşünüyorum ama bu akıllarını başka şeylere kullanarak başarıya ulaşma olasılıklarıda oldukça düşük ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!yorumlarınız için tşkler ![]() ![]() ![]() bu arada tabiki iyi yaptın sıradışı:)cümlemizden razı olsun inş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
vili
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!sudenazcım konu gerçekten güzel :) tatlı ve zararsız bir tartışmaylada daha da güzllşmiş ![]() ![]() ![]() bana kalırsa erkekler zekiidir kadınlar akılllıdır :)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!yorumlarınız için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
bedirhan05
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!Akıl yaş'ta degil baş'tadır ![]() Unutmayın aklı olan zeki degildir , önemli olan o akılı kullanabilmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konu için tşkr ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!yorumlarınız için tşk ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|