![]() |
Erkekler Dahamı Akıllı!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Erkekler Dahamı Akıllı!!!!Bir beynin diğerinden farkı ne? Önce iki cinsiyet arasındaki farka değinelim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!ama burdan şuna ulaşabiliriz benim yani bi erkeğin beyninini kullanabilme kapasitesi bi bayana yani sana göre daha fazla:D benim nöronlarım senin nöronlarını döver:P teşekkürler konu için:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!yok yok öle değil işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!Niye kendinizi bu kadar yoruyorsunuz yav,hade bilim adamlarını hep beraber sayalım bakalım içlerinden kaçı bilim kadını? Ben başlıyorum; İbni Sina,Farabi,Fuzuli,Akşemseddin,Ali Kuşçu,Ahmed Cevdet Paşa, Beyruni,Battani, Evliya Çelebi, Razi, Uluğ Bey,şimdilik bunlar geldi aklıma hemde hepsi Türk,hadi bayanlar sizde bildiğiniz bayan bilimcileri yazında aradaki uçurum daha bilimsel şekilde çıksın ortaya:sm_smile: Ayrıca belirtmekte fayda varki kadın nüfusu erkek nüfusundan fazla,aradaki uçurumu buraya yazacağınız bay ve bayan bilim adamlarının sayısına göre değerlendirip daha iyi hesaplayabiliriz:sm_smile:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!vandetta seni tebrik edebilirmiyim olaya farklı bi bakış açısı getirdiğin için:D hem yazıda belirtildiği gibi erkeklerin nöronları daha fazla yani geliştirmeye bağlı bişey bu ben hala ısrar ediyorum benim nöronlarım sudenazınkileri döfer:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kezban
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!arkadaşlar bilmem farkındamısınız siz çok kıymetli erkeklerimiz ve dünyadaki absurik düzen kadınların üniversite okumasını,bilimle ugrasmasını istemedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!Güzel bir yaklaşım olmuş,lakin gözden kaçırdığınız nokta neden hep Türk ve Müslüman bilim adamlarını örnek verdiğimdir,batının bilim tarihi çok yakın zamanlara dayanır,bugün batıdan öğrendiğimiz birçok bilim dalının temeli Müslüman bilim adamlarına dayanır ![]() ![]() Ayrıca cevabınızda gerçekten çok hoşuma gitti sizin gibi birini bu forumda görmek güzel ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kezban
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!islam erkeklerinin kura'an diyo diye kadına eziyet etmediğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu arad senin direnişlerinde güzel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!Suçsuz yere kadına hafif şekilde dahi olsa şiddetin yasak olduğu sizde belirtmişsiniz ama bunun okumak isteyen bayanların engellenmesiyle ilgili bir konuda belirtmeniz yanlış anlaşılmalara sebep olabilir,mesela; Peygamber efendimizin hafif şekilde şiddete izin vermesinden dolayı okumak isteyen bayanlara şiddet uygulanabilir iması,doğabilirki eminim siz bunu bilinçli olarak ima etmediniz ![]() Süper zeka sahibi olupta kötü bir babaya sahip,yada çalışmak zorunda olanlarda sadece kızlar değil bunlar hayatın ortak sorunları ![]() ![]() ![]() Bide olaya sizin istediğiniz açıdan bakalım ben 11 bilim adamı ismi verdim ki isterseniz bunu artırabilirim,sizse 1,yani 11 : 1 öndeyiz bayanlar için belirttiğiniz nedenlerden dolayı bizden 5 bilim adamını yok sayalım durum kaç oldu 6 : 1 hala öndeyiz he kezban:sm_smile: bu arada bu konuda değilde istersen başka bir başlık altında (bu konuyu çarpıtmamak adına) hoş sohbete devam edebiliriz ![]() Hem konuyu daha fazla uzatmak taraftarı değilim arkadaşlar muhabbetine bir konu açmışlar konuyu başka taraflara çekmiyelim,daha sıradışı'nın nöronları sudenaz'ın kileri dövecek,anlaşılan sudenaz da korktuki ne zamandır gözükmüyor:sm_smile: sıradışı öyle pat diye benim nöronlarım sudenaz'ınkileri döver denirmi adam alıştıra alıştıra söyle bak sudenaz firar etti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kezban
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!Peygamber efendimizin sözünü örnek verdim çünkü kur'anda bu kadarına müsade varken bu gün öldürene kadar eşlerini dövenler var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tamam senin istediğin gibi konuyu uzatmayalım ![]() ![]() ![]() ama istediğin gibi baska ortamlarda baska sartlar altında tartısmaya devam ederiz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!ewet canım doru sölüyosun önemli olna nasıl kullanıldığıdır ağırlığı veya sayısı değildirr tşkkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!arkadaşlar vakit ayırdığınız için tşk ederim öncelikle ![]() ![]() tatlı tartışmalarınızı okudum saolun yüzümde bi tebessüm bıraktığınız için ![]() ![]() bu arada sıradışı o kadar emin olma belki benim nöronlarım sneinkini döver kullanmak önemli değil mi sonuç olarak?:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
beyban
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!tabkide erkekler bayanlardan daha zeki çünkü baynalar beyinlerini bilim veilim alanında geliştyirmiyorlar bunu forumdanda çıkarta biliriz teknoloji bölümüne bir çok konu açılmış ama bir tek üye bile fikrini yazmamış neyse bunugeçelişmde nöronlar geliştirile bilme özeliği veriyo sanırım bununsayıyla alakası yok önemli olan gelitirmek bayanlar bu geliştirmeyi (genel olarak söylüyorum) makyaj,saç,manikür padikür,aşk,erkek v ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
sıradışı
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!Alıntı:
ben hepsine tek tek aikido dersi verdim bikere:P iki nöronumu esirgicem senden ya al döv dilediğin gibi:) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Cevap : Erkekler Dahamı Akıllı!!!!arkadaşlar bir gün sınıfta iki arkadaşım erkek-kız kavgası ediyordu birisi erkekler daha akıllı diğeri kız olan ise hayır kızlar daha akıllı olarak başlamışlardı ağız kavgasına öğretmen geldiği zaman şu yüzden ağız kavgası ediyorlar dedik öğretmenimiz dediki: ERKEKLER ZEKİ KADINLAR(KIZLAR) ÇALIŞKAN'dır demişti benden herkese tavsiye |
![]() |
![]() |
|