![]() |
Karanlıktayım!... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Karanlıktayım!...Karanlıktayım! ![]() ![]() ![]() ![]() Kalmasın diye hiçbir ahın, Helal olsun gözyaşlarım Ve olmaz olsun gel diyen haykırışlarım! Şimdi garezim bana, Pişmanlıklar sana, Küsüşler tüm dünyaya ![]() ![]() ![]() Susuşum kendimden, Bitişin kendiliğinden ![]() ![]() ![]() ![]() İki özne bir yüklemdik ![]() Yine de eksiktik ![]() Sen bir özne daha dahil ettin cümlemize ![]() Ben düştüm sonra, iki kaldınız ![]() Nasılsa devrik bir cümleydik ![]() Ne süslü kelimelerdik, ne de bir anlam yüklendik ![]() Geçmiş zamanda başladık yazılmaya, şimdiki zamana yenildik ![]() Biz iki özne bir cümleye yetemedik ![]() ikimiz bir olup ta bir yükleme denk gelemedik ![]() Şimdi ayrı hikayelerin ayrı cümlelerinde, ayrı sevdaları taşıyoruz anlam diye ![]() Nesne acı, yüklem ayrılık ![]() Sen ihanete eş anlam, ben kendi cümlesinde kaybolmuş gizli özne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkesin biraz faili olduğu meçhul bir cinayetti yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar çoktu ki cinayetimin failleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstlenen olmamıştı cinayetimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Timsah gözyaşları bile dökemeden ardımdan, arkalarını dönüp gitmişlerdi koşarak ![]() ![]() ![]() Ben ise; Gözleri açık soğuk cesedimle ve buz kesmiş yüreğimle manşetlerdeydim artık ![]() ![]() ![]() Herkesin biraz faili olduğu meçhul bir cinayet olarak!!! ![]() Yokluğun vurdu zayıflığımın ortasındayken ben,yediremedim gururuma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------- Hani ben bulut Sen yağmur olsan Sokakları dargın bu HÜZÜNBAZ ülkeye yağsak ![]() ![]() alıntı
|