Sonucu Gercek ßir TesT |
|
|
#1 |
|
RaHaTSiZ
|
Sonucu Gercek ßir TesTGerçekten doğru arkadaşlar ve 1 soruluk bir test Iste sana karakterini ögrenmen için ücretsiz super bir firsat ![]() ![]() Hayal et simdi ![]() ![]() ![]() Ormandasin, nehrin kenarindan yürüyorsun Bir kulube görüyorsun Kapiyi itip açiyorsun Sag tarafta 7 küçük yatak ve ortada küçük yuvarlak bir masanin etrafinda 7 küçük sandalye var Masanin ortasindaki meyve tabaginda da 5 çesit meyve var a Elma b Muz c Çilek d Seftali e Portakal Hangi meyveyi seçersin? Seçenegin meyve senin karakterin hakkinda bilgi verecek ISTE SONUÇ: Lütfen asagiya inin SONUÇLAR: a eger elmayi seçtiysen: bu demektir ki sen elma seven birisin b eger muzu seçtiysen: bu demektir ki sen muz seven birisin c eger çilegi seçtiysen: bu demektir ki sen çilek seven birisin d eger seftaliyi seçtiysen: bu demektir ki sen seftali seven birisin e eger portakali seçtiysen: bu demektir ki sen portakal seven birisin Bahse girerim beni yumruklamak için yakalamak istiyorsunuz ![]() Zaten ben de bunu bana gönderen insani yakalamaya çalisiyorum sarsastic sarsastic sarsastic sarsastic sarsastic |
|
|
|
#4 |
|
*scotland*
|
harıkasın su sana bunu yollayanı bull beraber yumruklıyak :) paylasım ıcın saOL : H |
|
|
|
#5 |
|
bessraa
|
amanin yaahyhh süpper bşi bu yaahhhrofl harbiciim komedirofl chok thankss yaahhhhgrinmnnn pleasantry |
|
|
|
#11 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Rahatsız, sen kâhin misin? Yok, bu kadar kişinin yumruklama isteğini şıp diye tahmin etmişsin :) Teşekkürler, güzel paylaşım Şimdi, başkalarıyla biraz yumruklaşma oyunu için ben alayım bunu![]() ![]()
|
|
|
|