![]() |
Sonucu Gercek ßir TesT
Gerçekten doğru arkadaşlar ve 1 soruluk bir test.
Iste sana karakterini ögrenmen için ücretsiz super bir firsat... Hayal et simdi....Ormandasin, nehrin kenarindan yürüyorsun. Bir kulube görüyorsun. Kapiyi itip açiyorsun. Sag tarafta 7 küçük yatak ve ortada küçük yuvarlak bir masanin etrafinda 7 küçük sandalye var. Masanin ortasindaki meyve tabaginda da 5 çesit meyve var. a. Elma b. Muz c. Çilek d. Seftali e. Portakal Hangi meyveyi seçersin? Seçenegin meyve senin karakterin hakkinda bilgi verecek. ISTE SONUÇ: Lütfen asagiya inin. SONUÇLAR: a. eger elmayi seçtiysen: bu demektir ki sen elma seven birisin. b. eger muzu seçtiysen: bu demektir ki sen muz seven birisin. c. eger çilegi seçtiysen: bu demektir ki sen çilek seven birisin. d. eger seftaliyi seçtiysen: bu demektir ki sen seftali seven birisin. e. eger portakali seçtiysen: bu demektir ki sen portakal seven birisin. Bahse girerim beni yumruklamak için yakalamak istiyorsunuz. Zaten ben de bunu bana gönderen insani yakalamaya çalisiyorum sarsastic sarsastic sarsastic sarsastic sarsastic |
eet nerden bıldın senı yumruklamak icin aradıgımı
|
:))))))
süperrr ya saooll |
harıkasın su sana bunu yollayanı bull beraber yumruklıyak :)
paylasım ıcın saOL : H |
amanin yaahyhh süpper bşi bu yaahhhrofl
harbiciim komedirofl chok thankss yaahhhhgrinmnnn pleasantry |
süper olmuş ya valla dakka 1 gol 1 oldu bnm için harikasın
|
~~ßu Sizin hariKALıgınız arKAdaslAr tesekkuRLer..~~
|
Ben çileği seçtim
paylaşım için sağol |
saol ya gerçekten güzelmiş
|
rahatsız harbi adamsın sen :D
|
Rahatsız, sen kâhin misin? Yok, bu kadar kişinin yumruklama isteğini şıp diye tahmin etmişsin :) Teşekkürler, güzel paylaşım. Şimdi, başkalarıyla biraz yumruklaşma oyunu için ben alayım bunu...
|
ne yani ben elmamı seviyomuşum bak allahın işine :)))))
|