|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ablaya, bayılacaksınız, gelen, güzin, ilginç, mektuplar |
![]() |
Güzin Ablaya Gelen İlginç Mektuplar ... Bayılacaksınız |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
Güzin Ablaya Gelen İlginç Mektuplar ... Bayılacaksınızİzmir' den M ![]() ![]() Ben 38 yaşında, kimya ögretmeni bir genç bayanım ![]() kadar önce kısmetim açıldı ve iyi niyetli bir gençle tanıştım ![]() Geçen hafta da nişanlandık ![]() dün laboratuarda korkunç bir şey keşfettim ![]() Nişanlımın bana aldığı yüzüğü denemek için civaya attım ve maalesef yüzdü ![]() fazla, yüzüğün; batması gerekirdi ![]() yüzük saf altın değil, öyleyse sevgisi de saf olamaz ![]() Şimdi ben bu civayı nişanlımın yemeğine koyup bu işi bitirmeyi düşünüyorum, Güzin Abla' nın Cevabı : Arşimet'in hayatına her yönüyle vakıf olduğunuz anlaşılıyor ![]() katmamışsınız, civanın yüzey gerilimi suyunkinden çok daha fazladır, böylece kendinden ağır cisimleri de kaldırabilir, çünkü o cisim batarken ortaya çıkartacağı yüzey için harcaması gereken enerji, kendi potansiyel enerjisinden fazla olabilir ![]() civanın saf olmama ihtimali de var, o yüzden ani kararlar vermeyin derim ________________________ sewgili güzin abla ,ben ankaradan ayşenur ![]() ![]() ![]() geçenlerde nette bir çocukla tanıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _güzin ablanın cevabı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kızım anan seni kadir gecesi dogurmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :)))))))))))))))))
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
punisher
|
![]() ya ilkince kızdaki mantıga bak nişanlısına civa içirecek harbi dengesiz ikincisine gelince kız harbi saf garibim hehe az daha bulgura giderken mercimekten oluyodu
![]() |
|