![]() |
Güzin Ablaya Gelen İlginç Mektuplar ... Bayılacaksınız
İzmir' den M.T. Güzn bla ya soruyor :
Ben 38 yaşında, kimya ögretmeni bir genç bayanım.Üç ay kadar önce kısmetim açıldı ve iyi niyetli bir gençle tanıştım. Geçen hafta da nişanlandık. Mutluluktan uçuyordum ki dün laboratuarda korkunç bir şey keşfettim. Nişanlımın bana aldığı yüzüğü denemek için civaya attım ve maalesef yüzdü.Halbuki saf altının özgül ağırlığı civanınkinden fazla, yüzüğün; batması gerekirdi. Demek bana aldığı yüzük saf altın değil, öyleyse sevgisi de saf olamaz. Şimdi ben bu civayı nişanlımın yemeğine koyup bu işi bitirmeyi düşünüyorum, Güzin Abla' nın Cevabı : Arşimet'in hayatına her yönüyle vakıf olduğunuz anlaşılıyor. Yalnız yüzey gerilimini hesaba katmamışsınız, civanın yüzey gerilimi suyunkinden çok daha fazladır, böylece kendinden ağır cisimleri de kaldırabilir, çünkü o cisim batarken ortaya çıkartacağı yüzey için harcaması gereken enerji, kendi potansiyel enerjisinden fazla olabilir. Ayrıca civanın saf olmama ihtimali de var, o yüzden ani kararlar vermeyin derim ________________________ sewgili güzin abla ,ben ankaradan ayşenur ... geçenlerde nette bir çocukla tanıştım .Beni sewdigini söyledi .bende onu sewiyor gibiydim .beni ailesi ile tanıştırmak için evine davet etti.evine gittim ama evde kendisinden başka kimse yoktu. beni içeri davet etti. annesiyle kızkardeşinin bişeyler almak için markete kadar gittigini söyledi ve biz onlar gelinceye kadar odama geçelim dedi. odasına geçtik içecek bişeyler hazırlamak için mutfaga gitti.az sonra elinde iki bardak kola ile geri döndü kolalarımızı içtik ve erkek arkadaşım aniden yere yıgıldı.sizce erkek arkadaşımın rahatsızlıgı ne olabilir??sizden cvp bekliyorum acil ltfen _güzin ablanın cevabı...... kızım anan seni kadir gecesi dogurmuş..... :))))))))))))))))) |
koloa karısmıs heralde valla i yırtmıs kıs
|
hayat işte
|
:)))) kimya bilmek her zaman iyi olmuyo galiba
|
hahahaha kız cokk sanslıymıss
|
kız gerçekten kadir gecesinde doğmuş
|
aşk işte kadına bildiğinide unutturmuş
bu arada kızda amma şanslıymış yaa |
:D tesekkurler pay için
|
ya ilkince kızdaki mantıga bak nişanlısına civa içirecek harbi dengesiz
ikincisine gelince kız harbi saf garibim hehe az daha bulgura giderken mercimekten oluyodu |
genc mı o ablamı
|