![]() |
Yakışıklı Prens |
![]() |
![]() |
#1 |
efobedo
|
![]() Yakışıklı PrensBir zamanlar uzaklarda bir ülkede çok yakışıklı bir prens yaşarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela prens 2 kelime söyleyeceği zaman 1 yıl boyunca susuyor böylece ertesi yıl 2 kelime söyleme hakkı oluyormuş ![]() Bir gün bu yakışıklı ama talihsiz prens dere kenarında oturuken bir bakmış karşıda bir klube ve muhteşem bir kız ![]() ![]() ![]() Saçları altından daha sarıgözleri gökyuzunden daha mavi dudaklar kirazdan daha kırmızıymış ![]() Bu güzelliği görünce prensin aklı başından gitmiş kıza o anda vurulmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "ÇOK+GÜZELSİNİZ+SİZE+AŞIK+OLDUM" TOPLAM 5 kelimeyi için geçen 2 tılın ardından 3 yıl daha konuşmamayı goze almış ![]() Ve 5 yılın ardından prens konuşmak için hazır olduğu sırada, birden bu muhteşem güzel ve zarif kız kızla evlenmeyi onu sarayının prensesi ne kadar istedigini fark etmiş ![]() Böylece "ÇOK+GÜZELSİNİZ+SİZE+AŞIK+OLDUM+BENİMLE+EVLE NİR MİSİNİZ(normalde 8 kelime ama kitap 7 almıs)toplam 7 kelimeyi söyleyebilmek için 5 yılın ardından 2 yıl daha sabretmeye karar vermiş ![]() ![]() ![]() Ve prens bu platonik duygularla 7 ksokoca yılı tamamladığı gün artık dünyanın en heyecanlı ve en mutlu erkeği olarak kızın yasadığı klubeye koşmuş ![]() ![]() ![]() ![]() Çok güzelsiniz ![]() ![]() Kız başını kaldırıp prense bakmış kulaklarını örten sarı saçlarını geriye atmış ve prense şöyle demiş: AFEDERSİNİZ ANLAYAMADIM! Beğendiyseniz bir teşekkür edin ![]() Kaynakça:Merhaba Yeni Gün Hikayleri(Asım Yıldırım)
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yakışıklı Prens |
![]() |
![]() |
#2 |
arma
|
![]() Cevap : Yakışıklı PrensACIDIM ŞİMDİ ADAMA YA
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Yakışıklı Prenshalimize şşükredelim:P teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
atalay
|
![]() Cevap : Yakışıklı Prensyazidami yazamiyormuş bu zevek prens :) kiz kitap okuya biliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Yakışıklı PrensAtalay a katılıyorum ama yazık prens ede yawww |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
atalay
|
![]() Cevap : Yakışıklı Prensyazik deigl bence :)) beter olsun öyle prens ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
efobedo
|
![]() Cevap : Yakışıklı Prenstesekkürleriniz için bende tesekkür ederim
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
melis123
|
![]() Cevap : Yakışıklı Prensçok tahankss süper bir o kadar da acıklı:img-cray: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Yakışıklı PrensSüperr Yah Yazık Adamda :D:D |
![]() |
![]() |