![]() |
Yakışıklı Prens
Bir zamanlar uzaklarda bir ülkede çok yakışıklı bir prens yaşarmış...Ancak prens daha çok küçükken ülkedeki cadı bunu lanetlemiş.Lanette her yıl sadece 1 kelime konuşabilmesiymiş.
Mesela prens 2 kelime söyleyeceği zaman 1 yıl boyunca susuyor böylece ertesi yıl 2 kelime söyleme hakkı oluyormuş. Bir gün bu yakışıklı ama talihsiz prens dere kenarında oturuken bir bakmış karşıda bir klube ve muhteşem bir kız... Saçları altından daha sarıgözleri gökyuzunden daha mavi dudaklar kirazdan daha kırmızıymış. Bu güzelliği görünce prensin aklı başından gitmiş kıza o anda vurulmuş.Ve 2 yıl boyunca konuşmamaya karar vermiş.İkinci yıl sonunda"ÇOK GUZELSİNİZ" diyebilmek için... Ama iki yılın dolduğu gün prensin içindeki bu ateş dahada büyümüş ve kıza size aşık oldum diyebilmek için 3 yıl daha beklemiş.Böylece "ÇOK+GÜZELSİNİZ+SİZE+AŞIK+OLDUM" TOPLAM 5 kelimeyi için geçen 2 tılın ardından 3 yıl daha konuşmamayı goze almış. Ve 5 yılın ardından prens konuşmak için hazır olduğu sırada, birden bu muhteşem güzel ve zarif kız kızla evlenmeyi onu sarayının prensesi ne kadar istedigini fark etmiş. Böylece "ÇOK+GÜZELSİNİZ+SİZE+AŞIK+OLDUM+BENİMLE+EVLE NİR MİSİNİZ(normalde 8 kelime ama kitap 7 almıs)toplam 7 kelimeyi söyleyebilmek için 5 yılın ardından 2 yıl daha sabretmeye karar vermiş... Ve prens bu platonik duygularla 7 ksokoca yılı tamamladığı gün artık dünyanın en heyecanlı ve en mutlu erkeği olarak kızın yasadığı klubeye koşmuş...Kız yine klubenin bahçesinde oturuyormuş ve kitap okuyormuş.Prens elindeki bir tek kırmızı gülü kıza uzatmış ve sormuş: Çok güzelsiniz.Size aşık oldum.Benimle evlenirmisiniz? Kız başını kaldırıp prense bakmış kulaklarını örten sarı saçlarını geriye atmış ve prense şöyle demiş: AFEDERSİNİZ ANLAYAMADIM! Beğendiyseniz bir teşekkür edin. Kaynakça:Merhaba Yeni Gün Hikayleri(Asım Yıldırım) |
Cevap : Yakışıklı Prens
ACIDIM ŞİMDİ ADAMA YA
|
halimize şşükredelim:P
teşekkürler |
yazidami yazamiyormuş bu zevek prens :) kiz kitap okuya biliyor..ozaman yazi icad edilmiş..al kalemi yaz ha kalemdemi yok..harfleri kopar yaz....tek tek :)) romantik olurdu kesin evlenirdi :))
|
Atalay a katılıyorum ama yazık prens ede yawww
|
yazik deigl bence :)) beter olsun öyle prens :24:25
|
tesekkürleriniz için bende tesekkür ederim
|
çok tahankss süper bir o kadar da acıklı:img-cray: