Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başına, gelmedik, kalmadı, kızın, yaşındaki

16 Yaşındaki Kızın Başına Gelmedik Kalmadı!

Eski 05-23-2008   #1
su perisi

16 Yaşındaki Kızın Başına Gelmedik Kalmadı!

Öğretmeninin tacizine uğradı, yurttan kaçtı ama

Bursa’da, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtta kalan 16 yaşındaki bir kızın öğretmeni tarafından taciz edildiği iddiası ortalığı karıştırdı

Yurda bir ay önce yerleştirilen GF, yurt öğretmenlerinden KK’nin cinsel tacizine uğradığı iddiasıyla bir hafta önce yurttan kaçtı Kısa sürede polis tarafından bulunan GF, yurda geri getirildi

Kaçtığı için cezalandırıldığını öne süren GF, iki gün boyunca KK tarafından karanlık bir odada tutulduğunu ve aç bırakıldığını öne sürdü Ardından KK’nın talimatıyla yurtta kalan diğer kızlar tarafından kemer ve sopalarla dövüldüğünü ileri süren GF’nin durumu bildirdiği annesi NF, savcılığa suç duyurusunda bulundu

Bir yıl önce eşini kaybettiğini belirten NF, maddi imkânsızlık nedeniyle bakamadığı için kızını yurda yerleştirdiğini söyledi NF, “Bir ayda pek çok kez yurttan kaçtı Çünkü sürekli taciz edildiğini, karşı çıktığında ise dövüldüğünü anlattı Yetkililer, kızımı diğer kızlara dövdürüyor Son olarak kızımı kemerle dövmüşler, saçlarını kesmişler Kızıma darp raporu aldık” dedi Savcılıktaki ifade veren GF de, öğretmeninin kendisini elle taciz ettiğini öne sürerek, şunları söyledi:

“Annem olmasaydı kurtulamazdım Oraya tekrar dönmek istemiyorum Tacizden sonra yurttan kaçtım Arkadaşımda kaldım Arkadaşım bana zorla uyuşturucu hap kullandırdı Benim gibi yurtta tacize uğrayanlar var, ama korkudan söyleyemiyorlar” GF sığınma evine yerleştirildi

Valilik inceleme başlattı

Konuyla ilgili inceleme başlatıldığını kaydeden Vali Şahabettin Harput da olay henüz kesinleşmediği için yorum yapmadı Yurt müdürü Metin Şahin ise iddiaların asılsız olduğunu savundu Şahin, yurtlarındaki öğrencilerin çoğunun psikolojik rahatsızlığı olduğunu öne sürdü

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : 16 Yaşındaki Kızın Başına Gelmedik Kalmadı!

Eski 05-23-2008   #2
gulhan

yazık ya emegıne saglık bu nalamlı paylaşım için

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-23-2008   #3
su perisi

Ben teşekkür ederim, çok naziksin Sevgili Gülhan
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com