![]() |
16 Yaşındaki Kızın Başına Gelmedik Kalmadı!
Öğretmeninin tacizine uğradı, yurttan kaçtı ama...
Bursa’da, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtta kalan 16 yaşındaki bir kızın öğretmeni tarafından taciz edildiği iddiası ortalığı karıştırdı. Yurda bir ay önce yerleştirilen G.F, yurt öğretmenlerinden K.K’nin cinsel tacizine uğradığı iddiasıyla bir hafta önce yurttan kaçtı. Kısa sürede polis tarafından bulunan G.F, yurda geri getirildi. Kaçtığı için cezalandırıldığını öne süren G.F, iki gün boyunca K.K. tarafından karanlık bir odada tutulduğunu ve aç bırakıldığını öne sürdü. Ardından K.K’nın talimatıyla yurtta kalan diğer kızlar tarafından kemer ve sopalarla dövüldüğünü ileri süren G.F’nin durumu bildirdiği annesi N.F, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bir yıl önce eşini kaybettiğini belirten N.F., maddi imkânsızlık nedeniyle bakamadığı için kızını yurda yerleştirdiğini söyledi. N.F., “Bir ayda pek çok kez yurttan kaçtı. Çünkü sürekli taciz edildiğini, karşı çıktığında ise dövüldüğünü anlattı. Yetkililer, kızımı diğer kızlara dövdürüyor. Son olarak kızımı kemerle dövmüşler, saçlarını kesmişler. Kızıma darp raporu aldık” dedi. Savcılıktaki ifade veren G.F. de, öğretmeninin kendisini elle taciz ettiğini öne sürerek, şunları söyledi: “Annem olmasaydı kurtulamazdım. Oraya tekrar dönmek istemiyorum. Tacizden sonra yurttan kaçtım. Arkadaşımda kaldım. Arkadaşım bana zorla uyuşturucu hap kullandırdı. Benim gibi yurtta tacize uğrayanlar var, ama korkudan söyleyemiyorlar.” G.F. sığınma evine yerleştirildi. Valilik inceleme başlattı Konuyla ilgili inceleme başlatıldığını kaydeden Vali Şahabettin Harput da olay henüz kesinleşmediği için yorum yapmadı. Yurt müdürü Metin Şahin ise iddiaların asılsız olduğunu savundu. Şahin, yurtlarındaki öğrencilerin çoğunun psikolojik rahatsızlığı olduğunu öne sürdü. |
Cevap : 16 Yaşındaki Kızın Başına Gelmedik Kalmadı!
yazık ya emegıne saglık bu nalamlı paylaşım için
|
Cevap : 16 Yaşındaki Kızın Başına Gelmedik Kalmadı!
Ben teşekkür ederim, çok naziksin Sevgili Gülhan....
|