26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı![]() 26 yıl sonra saçlarını yıkadı ![]() 6 feet uzunluğunda saçı 5 feet uzunluğunda sakalı olan çinli adama şampuan fayda etmeyince deterjan devreye girdi 12 kişi adamın yıkanmasına yardımcı olmuş alıntı
|
|
#2 |
|
pesimistt
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıabartının böLesii ![]() ![]() o saç sakaL o kadar uzaynca noLuo sanki ![]() ![]() miLLetin qözüne mi qirioLar öLe oLnca ![]() ![]() tşkLer qüLqüzeLi
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıİlgin için teşekkürler canım o saça değil bit, kurt bile düşmüştür |
|
|
|
#4 |
|
djdem
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıiiğğrenç bnce suya bkasanıza çamur gibi :S
|
|
#5 |
|
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıiğrenç paylaşım için tşkler |
|
|
|
#6 |
|
seyito
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıiiiiiiiiııııığğğğğğğğğğğ iğrenç içim kalktı valla bööööööööğğğğğğğk paylaşımiçin tşk |
|
|
|
#7 |
|
kesmeshaker
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıhayatının en mutlu günü o gün olsa gerek 23
|
|
|
|
#8 |
|
mesanihta
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıyıkanmasaymış da olurmuş hani zaten son kez yıkanmasına fazla da kalmamış yardım eden 12 kişiye eziyet etmiş resmen:sm_upset: teşekkürler
|
|
#9 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını YıkadıVakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar ![]() ![]()
|
|
|
|
#10 | |
|
su perisi
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını YıkadıAlıntı:
Bencede ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#11 |
|
yuxexevgi
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıben bu turda konusmayacamm:) 42
|
|
|
|
#12 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadııyyykkk bböööö ötesi bu ne yha insanın pisinide ilk defa gördüm ııyyy acaba bu hyvanlar aleminden gelmiş olabilirmi:D:D paylaşım için thanks cnm bnm :))
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#13 |
|
gulhan
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı2 gun yıkamazsan yağlanı kı kaldıkı 26 yıl yanındakılere acıdım şimdi ne pis kokuyodur ![]() ![]()
|
|
#14 |
|
efobedo
|
Cevap : 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadıhehehe doğru olsa gerek
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|