|  | 
| 
 26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı http://img182.imageshack.us/img182/4699/asdni3.png 26 yıl sonra saçlarını yıkadı. 6 feet uzunluğunda saçı 5 feet uzunluğunda sakalı olan çinli adama şampuan fayda etmeyince deterjan devreye girdi. 12 kişi adamın yıkanmasına yardımcı olmuş alıntı | 
| 
 Cevap :  26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı abartının böLesii.. o saç sakaL o kadar uzaynca noLuo sanki.. miLLetin qözüne mi qirioLar öLe oLnca.. tşkLer qüLqüzeLi | 
| 
 Cevap :  26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı İlgin için teşekkürler canım o saça değil bit, kurt bile düşmüştür | 
| 
 Cevap :  26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı iiğğrenç bnce suya bkasanıza çamur gibi :S | 
| 
 Cevap :  26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı iğrenç paylaşım için tşkler | 
| 
 Cevap :  26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı iiiiiiiiııııığğğğğğğğğğğ   iğrenç içim kalktı valla bööööööööğğğğğğğk paylaşımiçin tşk | 
| 
 Cevap :  26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı hayatının en mutlu günü o gün olsa gerek :23:23 | 
| 
 Cevap :  26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı yıkanmasaymış da olurmuş hani zaten son kez yıkanmasına fazla da kalmamış yardım eden 12 kişiye eziyet etmiş resmen:sm_upset: teşekkürler | 
| 
 Cevap :  26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı Vakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar... | 
| 
 Cevap :  26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı Alıntı: 
 Bencede..... | 
| 
 Cevap :  26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı ben bu turda konusmayacamm:):42:42 | 
| 
 Cevap :  26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı ıyyykkk bböööö ötesi bu ne yha insanın pisinide ilk defa gördüm ııyyy  acaba bu hyvanlar aleminden gelmiş olabilirmi:D:D paylaşım için thanks cnm bnm :)) | 
| 
 Cevap :  26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı 2 gun yıkamazsan yağlanı kı kaldıkı 26 yıl yanındakılere acıdım şimdi ne pis kokuyodur... | 
| 
 Cevap :  26 Yıl Sonra Saçlarını Yıkadı Alıntı: 
 |