![]() |
Son Defa |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Son DefaYorgun argın çıkıyorum hayatın dik yokuşunu
![]() Sırtıma yüklenmiş günahların ağırlığı çökmüş omuzlarıma ![]() Yanımda rengarenk giyinmiş çocuklar, gözlerinde herşeyden habersiz, gözlerinde parlayan ışıklarla güç veriyorlar bana ![]() `Bir adım daha atmalıyım` diyorum kendi kendime durmadan ![]() Liseli aşıklar yaklaşıyor uzaklaşan çocuk seslerinin arasından ![]() Sol omuzum, üstündeki yükle biraz daha eziliyor ![]() Yüzlerine bakmıyorum, mutlulukları bana acı veriyor her nefeste ![]() Belli belirsiz sesler kulaklarımda ve yalan olduğunu bilsem de gitmeye meğilli olduğum kollar uzanıyor önümde ![]() `Hayır` diyorum her defasında, ilerlemem gerek ![]() Gücümü toplayıp daha da sağlam basmaya çalışıyorum yere ![]() `Sevgilim`diyorum birden ` O, beni bekliyor` ![]() Devam ediyorum yavaş ancak kendimden emin adımlarla ![]() Bir kız tutuyor elimi, belli belirsiz güzelliğiyle ![]() `Durmalısın` diye fısıldıyor kulağıma ![]() İtiyorum elimle ama tenim izin vermek istemiyor ![]() Zihnimde binlerce soru ve çelişki arasından bir duygu yükseliyor yukarılar; ` Aşk` ![]() Devam ediyorum yıpranmış bedenim ve harab olmuş kalbimle hayat denilen dik yokuşu çıkmaya ![]() Uzaklarda bir yerde beliriyor sevdiğimin silueti ![]() Nabzım hızlanıyor birden ![]() Yükümün ağırlığını unutuyorum ![]() Artık hüzün yok kalbimde ![]() Birden bir ses geliyor koşmak için çabaladığım yönden ![]() `Dur` diyor bana ![]() ![]() Buz kesiyor kalbim bir anda ![]() Kanım sanki tüm vücudumdan yavaşça çekiliyor ![]() İnandığım herşey altüst olmuş ![]() Bir cümle dökülüyor dudaklarımdan son defa: Seni seviyorum Alıntı
|