![]() |
Bir Resim Çiz Bana..! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bir Resim Çiz Bana..!Belki yeni bir hayattı dün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acıyı çiz bana Bana Bir Resim Çiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmayı çiz bana ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanamayı çiz bana ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ramak Kalmayı çiz bana ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutulmayı çiz bana ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sessiz Çığlıkları Çiz Bana ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz Adı İhanet Olsun ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz Adı Ayrılık Olsun ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz Adı Kavuşmak Olsun ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz Adı Sen Olsun ![]() ![]() ![]() alıntı
|