![]() |
Bir Resim Çiz Bana..!
Belki yeni bir hayattı dün..Belki yeni bir başlangıç..Tüm yapraklarımı döktüm dün..Hayata yeniden sarıldm sıkı sıkı..Kucakladm tüm benliğimle..Çok sevdim.Çok sevildim.Çok sevildiğimi sandım.Çok yanıldım.Çok gururluydum.Çok hassastım.Ama ayaklarım üzerinde durabiliyorum herşeye rağmen..Hepsi gecti,gitti ve bitti...Herşeye yeniden başlıyorum.Beni GERÇEKTEN sevenler..Teşekkür ederim herşey için..Yanımda olduğunuz için:'(Ne zaman kalbim burkulsa gözyaşlarımı bi şişeye boşalttım bugün açtım şişemi baktım ne halde..Sen kokuyordu..Özledim seni çook..Herşey sen de gizli..Benimsin sandım ama birine bağlanmak o kadar kolay değilmiş..Haklısın seni bu yüzden yargılayamam..Ben bile bazen kendime isyan ediyorum..Senden tek bir isteğim var bu gece..Bana bir resim çiz...Mum Işığında Aydınlanmayı Bekleyen Geceler..Kapkara Gökyüzünde Kaybolmuş Yıldızlar..Acıyan Yüreğim Olsun İçinde ..
Acıyı çiz bana Bana Bir Resim Çiz...Kan Revan İçerisinde Unutmaya Uyuyan İnsanlar...Kırık Dökük Düşler...Kırılmış İnsanlar Olsun İçinde .. Unutmayı çiz bana... Bana Bir Resim Çiz...Yolunu Kaybetmiş İnsanların Oradan Oraya Savrulmaları...Aradıklarını Bulamamanın Yıkılmışlığı...Acı İle Kanamaları Olsun İçinde.. Kanamayı çiz bana... Bana Bir Resim Çiz...Yalnızlığın Ayazında Donmaya Ramak Kala İnsanlar...Sigaramın Dumanında Boğulan Düşler...Dumansız Düşünceler Olsun İçinde.. Ramak Kalmayı çiz bana... Bana Bir Resim Çiz..Beklemekten Usanmayan Fakat Beklediği 'Şey'i Unutan İnsanlar...Titrek Cümleler...Ağlamaklı Sözcükler...Unutulan İnsanlar Olsun İçinde.. Unutulmayı çiz bana... Bana Bir Resim Çiz..Koşan Ama Sol Tarafındaki Ağırlıktan Kaçamayan...O Ağırlığın Altında Ezilirken...Çığlıkları Duyulmayan İnsanlar Olsun İçinde .. Sessiz Çığlıkları Çiz Bana ... Bana Bir Resim Çiz Adı İhanet Olsun ... Bana Bir Resim Çiz Adı Ayrılık Olsun ... Bana Bir Resim Çiz Adı Kavuşmak Olsun ... Bana Bir Resim Çiz Adı Sen Olsun ... alıntı |