![]() |
Göz rengi karakteri belirliyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
kesmeshaker
|
![]() Göz rengi karakteri belirliyor!Göz renginiz ve Karakteriniz : Siyah gözler: büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir ![]() ![]() Kahverengi ve ela gözler: diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır ![]() ![]() Mavi gözlüler: ekseri çevreleri tarafından çok sevilir ![]() ![]() ![]() Yeşil göz: iyi bir karar verme ve kuvvetli kabiliyet göstergesidir ![]() ![]() Kurşuniye bakan mavi gözler: şairane tabiatların, romantik huyların göstergesidir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor! |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!Kahverengi ve ela gözler: diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır ![]() ![]() sadakatsiz kısmı hariç diğerleri doğru :sm_sleep:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
mesanihta
|
![]() Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ceher
|
![]() Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!bal rengı gozlerım var hava durumuna gore degısıyor ela oluyor yesıl oluyor gercek goz rengımı bılmıyorum:(:(:(:(:(:D:D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
yuxexevgi
|
![]() Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!bende siyah gözluyum ama kurnaz deilim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
seyito
|
![]() Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!Kahverengi ve ela gözler: diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır ![]() ![]() sadakatsiz kısmı hariç diğerleri doğru :sm_sleep: evet bende merve`ye katılıyorum ![]() paylaşım için tşkler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!Siyah gözler: büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir ![]() ![]() ![]() ayy bu bnm karakterimmi şimdi ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gulhan
|
![]() Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!Yeşil göz: iyi bir karar verme ve kuvvetli kabiliyet göstergesidir ![]() cıdden kıskancım ama o kadar fazla degıl emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!bende kahverengi ama alındım valal sadakatsiz kısmınına:D merve ye bende katılıom: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
sameg
|
![]() Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!bnce çok saçma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
arma
|
![]() Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!Siyah gözler: büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir ![]()
|