ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Bunları Biliyor Musunuz ? (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=488)
-   -   Göz rengi karakteri belirliyor! (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=43959)

kesmeshaker 04-12-2008 10:50 AM

Göz rengi karakteri belirliyor!

Göz renginiz ve Karakteriniz :

Siyah gözler: büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir. Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar.

Kahverengi ve ela gözler: diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler.

Mavi gözlüler: ekseri çevreleri tarafından çok sevilir. Zaten onlar da çevrelerinin sevgisine ve takdirine çok bel bağlarlar. Vazifelerine pek düşkün değildirler.

Yeşil göz: iyi bir karar verme ve kuvvetli kabiliyet göstergesidir. Yeşil gözlüler biraz kinci ve son derece kıskanç olurlar.

Kurşuniye bakan mavi gözler: şairane tabiatların, romantik huyların göstergesidir. Kurşunimsi mavi gözlüler pratik işlerde başarılı olamazlar. Daha hayalci, dalgın bir hayat sürerler.

merve16 04-12-2008 11:02 AM

Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!

Kahverengi ve ela gözler: diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler.
sadakatsiz kısmı hariç diğerleri doğru :sm_sleep:

mesanihta 04-12-2008 01:21 PM

Alıntı:

kesmeshaker tafarından gönderildi (Mesaj 199651)
Göz renginiz ve Karakteriniz :

Kahverengi ve ela gözler: diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır. Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler

inanmam böyle şeylere ama ilk kısım doğru, hatta başkalarını düşünürken kendini unutanlardanım ya da unutanlardandım artık akıllandım:38:38

ceher 04-12-2008 01:25 PM

bal rengı gozlerım var hava durumuna gore degısıyor ela oluyor yesıl oluyor gercek goz rengımı bılmıyorum:(:(:(:(:(:D:D:D

yuxexevgi 05-12-2008 04:57 AM

bende siyah gözluyum ama kurnaz deilim.buna ne demelii?:)

seyito 05-12-2008 01:19 PM

sadakatsiz kısmı hariç diğerleri doğru :sm_sleep:

evet bende merve`ye katılıyorum.
paylaşım için tşkler.

gothicc_girll26 05-12-2008 01:47 PM

Siyah gözler: büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir. Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar..
ayy bu bnm karakterimmi şimdi:ashamed0002:

gulhan 05-12-2008 07:05 PM

Yeşil göz: iyi bir karar verme ve kuvvetli kabiliyet göstergesidir. Yeşil gözlüler biraz kinci ve son derece kıskanç olurlar
cıdden kıskancım ama o kadar fazla degıl emegıne saglık

sudenaz 05-12-2008 07:10 PM

bende kahverengi ama alındım valal sadakatsiz kısmınına:D merve ye bende katılıom:

sameg 05-13-2008 04:52 PM

bnce çok saçma

arma 05-13-2008 05:37 PM

Siyah gözler: büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir. Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar