![]() |
Cevap : ilk beşi seçiyoruz... |
![]() |
![]() |
#16 |
merve16
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...ayy sude taktın yaa ha 15 ha 16 önmeli olan zeka yaşı ben senin gibimiyim daha zekiyim de ondan 16 dedim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...hahahah çok komik senin bende yaşın büyük olabilir ama akıl yaşın aslaa büyük değil buna garanti veriyorum:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
JOKER
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...sana bir soru bir dalda 3 kuş var 1 ni vurdum kaç tane kalır hadi bakim :D
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...hiç kalmaz çünkü birni vurunca diğerleri kaçar zaten ama bu sruyu cvplamaya bile lüzum görmüyorum sne bunları ezberliycem diyede çok uğraşmışsındır yazık sana canım yaa:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
JOKER
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...sen matriks determinant difransiyel denklem diye bişi duydummu ? bayan zekiii :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...duymammı ama sölemem bende saklı bunu nerden bakarak yazdın sökesene sen direk yazamassın bunu yani eminim:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...ayy yesinler bende sana gülüyorum o zman:d:D:D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
JOKER
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...gülmek iyidir genç kalırsın hatta çocuk :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...hıı ben ondan çocuk kaldım o zman::D sende biraz gülmeyi den bende gülememk zor iş yaa:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
hayko26
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...arkadaşlar abartmayalım bence ya tartışmaya gerek yoq
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
merve16
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...boşver hayko rahatsız olunca söylerlermiş aman sen karışma bak ben bi şaka yapıyım dedim azarlandım sen de boşver onlar yapınca iyi oluyo ya nasıl olsa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
JOKER
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...benim sudenazla ne sorunum olabilir ki hem :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...bende katılıyorum şakalşıyoruz tartışsak zaten ben burda olmamda sen en demk sitedin ya benimle ne sorunun olabilir derken anlayamadımda:D |
![]() |
![]() |
|