![]() |
ilk beşi seçiyoruz... |
![]() |
![]() |
#1 |
merve16
|
![]() ilk beşi seçiyoruz...evet arkadaşlar herkes yaşını söylüyecek ve ilk beşi seçeceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : ilk beşi seçiyoruz... |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...merve niye yalan sölüonda 15 yaşındasın sen kendimden biliyorum yani aynı yaştayız ünkü:D ve aynı sınıfta bu arada lise 2yiz ikimizde:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
cansel
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...sen gec baslamın kısım biz 92liiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
merve16
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...evet yani demi canselcim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...Ben şimdi ne desem 24 yaşında 25 bekliyorum:38:38
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
cansel
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...yani işte komplex yabıo kendine küçük ya yediremio:d:s:p |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
cansel
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...:d oda iimiş nese genc gözükmek iidir şimdi anlamsan bile daha cok büyünce büyük avantaj yani:d |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bonsoir
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...üyelerimizin içinde en büyüğü benim sanırım 35:iconsiritik: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
hayko26
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...bn ta 14 yaşındayım :)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...ya ne oluyo ya arkamdan atıp tutmuşsunuz kızım niye saklıosunuzki ne olcak yani hepimiz aynı sınıftayız lise 2yiz ve ben 15yaşındayım tamam 16 sayılır ama daha girmedimki 16 diyim yaşı9mı küçültmek asla istemem zaten aksine büyütmek isterim:D cansel sen 16 olabilirsin belki ama merve16 değil 15 yaşında adım gibi eminim:D saklamanın lüzumu yok yani:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
JOKER
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...süpersiniz yaaa :D bende 12 yaşındayım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...hahahha çok komik ben yalan söylemiyorum sölememde hiçbirzaman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
JOKER
|
![]() Cevap : ilk beşi seçiyoruz...o zaman 5 yaşında olduğunu neden saklıyon :D zeka yaşı tabii :D |
![]() |
![]() |
|