Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kuzu, rosto

Kuzu Rosto

Eski 03-12-2008   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Kuzu Rosto



Kuzu rosto
MALZEMELER
1/2 kuzu budu
1 adet havuç
1/2 bardak konserve bezelye
2 kaşık margarin
1 kaşık salça
4 bardak sıcak su
Tuz HAZIRLANIŞI
But etini alabilecek bir tencerede margarini eritin İyi kızarması için, etin üzerini kaplayan ince zarı çıkarmadan etin iki tarafını iyice tuzla ovun ve yağda kızartın
Yarım fincan su ile sulandırılmış salçayı tencereye ekleyin Biraz sonra da dört bardak sıcak suyu ilave edip, tencerenin kapağını örtün
Orta ateşte iki saat kadar pişirin
Bu arada; havucu halka halka dilimleyin Havucu ve bezelyeyi diri kalacak şekilde haşlayın
Kuzu rostonuz biraz soğuyunca dilimleyip, servis tabağına yerleştirin Üzerine tenceredeki salçalı yağı gezdirerek dökün
Kuzu rostonuzun yanında haşladığınız bezelye ve havuçları da servis edebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.