![]() |
Evlilik İşte Bu...Öncesi Ve Sonrası:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Evlilik İşte Bu...Öncesi Ve Sonrası:))Önce: Seninle rüyada gibiyim ![]() ![]() Sonra: Bu evlilik tam bir kabus ![]() ![]() Önce: Çiskeyk,kapuçino,ekspresso ![]() ![]() Sonra: Çay,simit,ayran,soğanla-söğen ![]() ![]() Önce: Boğazda balık, Etilerde ıstakoz ![]() ![]() Sonra: Evde hamsi buğalama, balkonda köfte mangal ![]() ![]() Önce: Para su gibi akar ![]() ![]() Sonra: Damlaya damlaya göl olur ![]() ![]() Önce: Aşkım gözü kördür,kör ![]() ![]() Sonra: Kocam bakarkör, karım nankör ![]() ![]() Önce: Nefis kesicisin hayatım ![]() ![]() Sonra: Yeter artık boğma beni ![]() ![]() Önce: Fısıldanan Cemal Süreyya şiirleri ![]() ![]() Sonra: Gürültülü, kahkahalı müstehcen fıkralar ![]() ![]() Önce: Mırıldanan romantik melodiler ![]() ![]() Sonra: Hiç kısılmayan TV sesi ![]() ![]() Önce: Tutkulu Cumartesi Gecesi Ateşi ![]() ![]() Sonra: Bol küfürlü Pazartesi Futbol Gecesi ![]() ![]() Önce: Vİctoria's Secret iç çamaşırları ![]() ![]() Sonra: Ulus pazarından gecelik,eşofman,tumman ![]() ![]() Önce: Durma Aşkım ![]() ![]() Sonra: Yine başlama hayatım ![]() ![]() Önce: Saten çarşaf,kuş tüyü yastık,pirinç karyola ![]() ![]() Sonra: Kanepe,yastık,battaniye ![]() ![]() Önce: Aşkından mideme sancılar giriyor ![]() ![]() Sonra: Bu gece olmaz başım ağrıyor ![]() ![]() Önce: Seninle herşeye varım ![]() ![]() Sonra: Haftasonu piknik mi? Ben yokum ![]() ![]() Önce: Lavaboya kadar sana eşlik edeyim hayatım ![]() ![]() Sonra: Çok sıkıştım, önce ben girecem ![]() ![]() Önce: Dünyayı ayaklarının altına sereceğim ![]() ![]() Sonra: Bu evlilik hiçbir yere gitmiyor ![]() ![]() Önce: Senin için herşeyi yaparım ![]() ![]() Sonra: Şu salatayı yapıver ![]() ![]() Önce: Tabii ki annen istediği zaman gelebilir ![]() ![]() Sonra: Bıktım şu cadaloz annenden, ben annemin evine gidiyorum ![]() ![]() not:çok sevdiğim bir arkadaşımın paylaşımıdır ![]() alıntı ![]()
|