![]() |
Evlilik İşte Bu...Öncesi Ve Sonrası:))
Önce: Seninle rüyada gibiyim..
Sonra: Bu evlilik tam bir kabus.. Önce: Çiskeyk,kapuçino,ekspresso.. Sonra: Çay,simit,ayran,soğanla-söğen.. Önce: Boğazda balık, Etilerde ıstakoz.. Sonra: Evde hamsi buğalama, balkonda köfte mangal.. Önce: Para su gibi akar.. Sonra: Damlaya damlaya göl olur.. Önce: Aşkım gözü kördür,kör.. Sonra: Kocam bakarkör, karım nankör.. Önce: Nefis kesicisin hayatım.. Sonra: Yeter artık boğma beni.. Önce: Fısıldanan Cemal Süreyya şiirleri.. Sonra: Gürültülü, kahkahalı müstehcen fıkralar.. Önce: Mırıldanan romantik melodiler.. Sonra: Hiç kısılmayan TV sesi.. Önce: Tutkulu Cumartesi Gecesi Ateşi.. Sonra: Bol küfürlü Pazartesi Futbol Gecesi.. Önce: Vİctoria's Secret iç çamaşırları.. Sonra: Ulus pazarından gecelik,eşofman,tumman.. Önce: Durma Aşkım.. Sonra: Yine başlama hayatım.. Önce: Saten çarşaf,kuş tüyü yastık,pirinç karyola.. Sonra: Kanepe,yastık,battaniye.. Önce: Aşkından mideme sancılar giriyor.. Sonra: Bu gece olmaz başım ağrıyor.. Önce: Seninle herşeye varım.. Sonra: Haftasonu piknik mi? Ben yokum.. Önce: Lavaboya kadar sana eşlik edeyim hayatım.. Sonra: Çok sıkıştım, önce ben girecem.. Önce: Dünyayı ayaklarının altına sereceğim.. Sonra: Bu evlilik hiçbir yere gitmiyor.. Önce: Senin için herşeyi yaparım.. Sonra: Şu salatayı yapıver.. Önce: Tabii ki annen istediği zaman gelebilir.. Sonra: Bıktım şu cadaloz annenden, ben annemin evine gidiyorum.. not:çok sevdiğim bir arkadaşımın paylaşımıdır. alıntı. |