Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalan, sensiz, şehir

Sensiz Kalan Bu Şehir

Eski 03-03-2008   #1
hayalet
Icon1uzz

Sensiz Kalan Bu Şehir

Önce bir ses duydum,irkildim Mayınlar patlıyordu sensizliğin tam orta yerinde Yalnızlığımı ele veren duygularım korkuyordu gidişinle Bir hazan sabahında uyanmıştım yokluğuna Pencereler buğuluydu ve ardına kadar açıktı kapılar Tüm elbiselerini toplayıp bir de not bırakmıştın en sevdiğin kırmızı ruj kaleminle Sonra eser kalmadı zaten aynada,yumruğumun kanıyla sildim tüm izlerini Bir tavan arasında örümcek ağları esaretinde gizli bir sandık yaptım hatıralarına Artık mabedi değilsin ruhumun Tüm yaşananları ayrı bir kutuya koydum Anılarımızı ve gül kurularımızı Luna parktan sana satın aldığım oyuncak bebeğimiz şimdi tozlu raflarda sana küskün bakıyor Çarpışan arabada bana sarılıp bir çocuk korkusuyla çektirdiğimiz fotoğraf,utangaç gamzelerine bir telaşla kondurduğum buse üşüyor şimdi yastığımın altında

Seni özlemekle geçiyor hayatımın büyük bir bölümü Unutamadığım saçların hala esir bir köle gibi beni sana mahkum ediyor Adını her duyduğumda ağlıyorum benden gidişlerine Fırtınalar kopuyor sana benzeyen birini görsem yol kenarında Koşar adımlarla kaçıyorum yürüdüğümüz o sahil kenarından,yapraklar umarsızca hesap soruyor düşlerime Nerede olduğunun bilmek bile yeterken bana, senden bir haber alamamak perişan ediyor benliğimi Sensiz nefes almak zor geliyor bu anlamsız yaşantımda

Uzak duran kaybeder yüreğime demiştin bana be şimdiler de boynuma astığın sicim kanamaya başladı Varsın güneş doğmasın artık sensiz olan sabahlarıma Beni tutsak ettin geleceksiz karanlıklarda boğuluyorum şimdi Umudumu kestim gelecek yarınlarımdan Bir kaç kelime kaldı sana son bölümde yazdığım

“Sen benim vazgeçilmez ihanetim,yüreğimde sönmeyen yalnızlığımsın Gözlerimde son bulan yaşantımın katili ve bütün ayrılıkların son baharısın Olmadığın bu şehirde artık yaşamak istemiyorum

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com