![]() |
Öğrencinin Dersi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
itfahmet
|
![]() Öğrencinin Dersi..![]() ![]() ![]() ![]() Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş ![]() Profesör kaşlarını çatarak: " Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz!" Öğrenci: "O zaman ben uçuyorum ![]() ![]() ![]() Profesor cevaba cok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmıs ve sınavını basarısız geçmesi için elinden geleni yapmış ![]() Yanlız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış ![]() Profesor öğrenciye: Sana son bir soru soracagım - demiş ![]() Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et, birinde akıl var, diğerinde ise para var ![]() Öğrenci: "Para olan çuvalı seçerdim ![]() ![]() ![]() Profesor: "Ben akıl olan çuvalı seçerdim ![]() ![]() ![]() Öğrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu seçer ![]() ![]() ![]() Profesor cok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alıp içine "Öküz" yazmış ![]() Öğrenci nota bakmadan odadan cıkmış ![]() Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış : "Sayın profesor, imzanizi atmıssınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz ![]() :sm_smile: |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Öğrencinin Dersi.. |
![]() |
![]() |
#2 |
lescon
|
![]() Cevap : Öğrencinin Dersi..bildiğim bir fıkra ama hoştu ![]() |
![]() |
![]() |