![]() |
Öğrencinin Dersi..
.ExternalClass .EC_hmmessage P{padding:0px;}.ExternalClass EC_body.hmmessage{font-size:10pt;font-family:Tahoma;}
Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş. Profesör kaşlarını çatarak: " Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz!" Öğrenci: "O zaman ben uçuyorum..." Profesor cevaba cok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmıs ve sınavını basarısız geçmesi için elinden geleni yapmış. Yanlız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış. Profesor öğrenciye: Sana son bir soru soracagım - demiş. Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et, birinde akıl var, diğerinde ise para var. Hangi çuvalı alırsın? Öğrenci: "Para olan çuvalı seçerdim..." Profesor: "Ben akıl olan çuvalı seçerdim..." Öğrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu seçer... Profesor cok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alıp içine "Öküz" yazmış. Öğrenci nota bakmadan odadan cıkmış. Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış : "Sayın profesor, imzanizi atmıssınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz."- demis :sm_smile: |
Cevap : Öğrencinin Dersi..
bildiğim bir fıkra ama hoştu.
|