![]() |
Çünkü Ben Geri Döneceğin Ümidiyle Yaşıyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Çünkü Ben Geri Döneceğin Ümidiyle Yaşıyorum...Zaman seni bana unuttururmuş ![]() ![]() Zamana bırak muhakkak unutursun dediler ![]() O kadar uzun zaman geçti ki,gidişinden bu yana ![]() ![]() ![]() Eger zaman gerçekten unutturuyorsa gideni, Bu kadar uzun zaman geçmesine rağmen, Neden hala aklımdasın ![]() ![]() Neden seninle ilgili her şeyi hatırlıyorum ![]() ![]() Her ayrıtısına kadar ![]() ![]() ![]() Zaman zaman kendimi inandırmaya çalışıyorum, Seni unuttuguma ![]() ![]() ![]() Soruyorlar, yakınlarım ![]() ![]() ![]() Arkadaslarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Unutabildin mi" diye ![]() "Evet unuttum"diyorum ![]() "Onun hakkında en ufak bir şeyi bile,artık hatırlamıyorum"diyorum ![]() "Biz sana söylemiştik"diyorlar ![]() "Zaman herşeyin ilacıdır,unutursun"diyorlar ![]() İçten içe gülüyorum onlara ![]() Ve merak ediyorum, Onlar unuttuklarını idda ettikleri aşklarını,gerçekten unutabildiler mi ![]() ![]() Yoksa acılarını azda olsa hafifletebilmek için "unuttum" numarasımı yapıyorlar ![]() ![]() Sen gittikten sonra, çektigim acılarımı, Uykusuz gecelerimi kimseyle paylaşmadım ![]() Belkide paylaşamadım ![]() ![]() ![]() Kimsenin bilmesini istemedim ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü ne kadar çok kişi bilirse, Acım o kadar büyüyecekmiş gibi hissediyorum ![]() Hep mutlu görünmeye çalıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlıyormusun bitanem ![]() ![]() Sen bana her zaman,çok güçlü bir yapıya sahip olduğumu söylerdin ![]() Kendimi her güçsüz hissedişimde, Senin bu sözlerini aklıma getiriyorum ![]() Ve kendimi daha iyi hissediyorum ![]() Ama sen gittikten sonra anladım ki, Ben senin sandığın kadar güçlü bir yapıya sahip değilmişim ![]() Aslında ben güçsüzmüşüm,sadece güçlü görünüyormuşum ![]() Görenler cok şaşırıyorlar ![]() Bu olaydan nasıl hiç etkilenmemis olduğumu merak edip,soruyorlar ![]() Onlara"demek ki sandıgım kadar çok sevmemişim ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bunların sadece büyük bir yalan oldugunu, Sende,benim kadar iyi biliyorsun ![]() ![]() ![]() Gidişinin beni inanılmaz şekilde etkiledigini, Acılarımın inanılamayacak kadar derin olduğunu sende biliyorsun ![]() Zaten şu koca dünyada bunları bir sen,birde ben biliyorum ![]() Beni terkettigin,bırakıp gittiğin için sana kızabilmeyi isterdim ![]() Ama bunu bile başaramıyorum ![]() Zaten ben seni hala sevmeye devam ederken,sana nasıl kızabilirim ki ![]() ![]() Eğer bir gün,gittiğine pişman olur, Geri dönmeyi düşünür de,reddedilme korkusu duyarsan, Sakın korkma hayatım ![]() ![]() Çunku ben; Seni hala bekliyor olacağım ![]() Ne kadar zaman gemiş olursa olsun ![]() Çünkü ben; Senin geri döneceğin günün umudu ile yaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Çünkü Ben Geri Döneceğin Ümidiyle Yaşıyorum... |
![]() |
![]() |
#2 |
tilki
|
![]() Cevap : Çünkü Ben Geri Döneceğin Ümidiyle Yaşıyorum...eline sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çünkü Ben Geri Döneceğin Ümidiyle Yaşıyorum... |