![]() |
Çünkü Ben Geri Döneceğin Ümidiyle Yaşıyorum...
http://byfiles.storage.live.com/y1p4...VWM8EYMR2k8btU Zaman seni bana unuttururmuş. Hep öyle dediler. Zamana bırak muhakkak unutursun dediler. O kadar uzun zaman geçti ki,gidişinden bu yana... Eger zaman gerçekten unutturuyorsa gideni, Bu kadar uzun zaman geçmesine rağmen, Neden hala aklımdasın..? Neden seninle ilgili her şeyi hatırlıyorum..? Her ayrıtısına kadar... Zaman zaman kendimi inandırmaya çalışıyorum, Seni unuttuguma... Soruyorlar, yakınlarım... Arkadaslarım... Dostlarım... "Unutabildin mi" diye. "Evet unuttum"diyorum. "Onun hakkında en ufak bir şeyi bile,artık hatırlamıyorum"diyorum. "Biz sana söylemiştik"diyorlar. "Zaman herşeyin ilacıdır,unutursun"diyorlar. İçten içe gülüyorum onlara. Ve merak ediyorum, Onlar unuttuklarını idda ettikleri aşklarını,gerçekten unutabildiler mi..? Yoksa acılarını azda olsa hafifletebilmek için "unuttum" numarasımı yapıyorlar..? Sen gittikten sonra, çektigim acılarımı, Uykusuz gecelerimi kimseyle paylaşmadım. Belkide paylaşamadım... Kimsenin bilmesini istemedim. En yakınımdakilerin bile... Çünkü ne kadar çok kişi bilirse, Acım o kadar büyüyecekmiş gibi hissediyorum. Hep mutlu görünmeye çalıştım...Hiç etkilenmemiş gibi davrandım. Hatırlıyormusun bitanem..? Sen bana her zaman,çok güçlü bir yapıya sahip olduğumu söylerdin. Kendimi her güçsüz hissedişimde, Senin bu sözlerini aklıma getiriyorum. Ve kendimi daha iyi hissediyorum. Ama sen gittikten sonra anladım ki, Ben senin sandığın kadar güçlü bir yapıya sahip değilmişim. Aslında ben güçsüzmüşüm,sadece güçlü görünüyormuşum. Görenler cok şaşırıyorlar. Bu olaydan nasıl hiç etkilenmemis olduğumu merak edip,soruyorlar. Onlara"demek ki sandıgım kadar çok sevmemişim...Gidişi beni etkilemedi"diyorum. Ama bunların sadece büyük bir yalan oldugunu, Sende,benim kadar iyi biliyorsun... Gidişinin beni inanılmaz şekilde etkiledigini, Acılarımın inanılamayacak kadar derin olduğunu sende biliyorsun. Zaten şu koca dünyada bunları bir sen,birde ben biliyorum. Beni terkettigin,bırakıp gittiğin için sana kızabilmeyi isterdim. Ama bunu bile başaramıyorum. Zaten ben seni hala sevmeye devam ederken,sana nasıl kızabilirim ki..? Eğer bir gün,gittiğine pişman olur, Geri dönmeyi düşünür de,reddedilme korkusu duyarsan, Sakın korkma hayatım..! Çunku ben; Seni hala bekliyor olacağım. Ne kadar zaman gemiş olursa olsun. Çünkü ben; Senin geri döneceğin günün umudu ile yaşıyorum..... |
Cevap : Çünkü Ben Geri Döneceğin Ümidiyle Yaşıyorum...
eline sağlık
|
Cevap : Çünkü Ben Geri Döneceğin Ümidiyle Yaşıyorum...
cok gusel yaa
|