![]() |
Beşame Soslu Ispanak |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Beşame Soslu Ispanak![]() Hazırlama süresi: 15 DAKİKA Pişirme süresi: 35 DAKİKA 4 kişilik 568 Kalori MALZEMELER 1 demet ıspanak 1 su bardağı süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un 5 yemek kaşığı yoğurt 3-4 diş sarımsak Tuz, kırmızı toz biber HAZIRLANIŞI Ispanağı ayıklayıp, yıkayın ![]() ![]() Bir tencereye koyup, su eklemeden kendi suyuyla 20-25 dakika kadar haşlayın ![]() Bu arada sarımsakları ezin ve yoğurtla karıştırın ![]() ![]() Bir yemek kaşığı unu ekleyip, biraz sararıncaya kadar kavurun ![]() ![]() Haşlanan ıspanakları süzgece alın, suyunu iyice süzdürün ![]() ![]() ![]() Beşamel soslu ıspanağı borcama alın ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun |
![]() |
![]() |
|