![]() |
Elbet Bitecek Bir Oyun(du)... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Elbet Bitecek Bir Oyun(du)...çok iyi bir oyuncu oldum sonunda ![]() ![]() her oyunda başrol yapıyorlar artık beni ![]() ![]() saklandığım labirentlerden çıktım artık ![]() ![]() esirliğimden,zaptedilmesi gereken zindanlardandan kurtuldum ![]() ![]() ![]() kollarımda kelepçelerim yok artık ![]() ![]() sessiZ çığlıklarım isyanlarını yok etti artık ![]() ![]() yüreğimde bir sessizlik var sadece yaşananlardan kalan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neyse karamsarlık işim değil benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yalan,dolan,oyun,kurgu,maske hepsi hayatımda figüran ![]() ![]() hepsi benimle beraber izler sonunda sahneleri ![]() ![]() beraber alkışlarız gösterimizi ![]() ![]() ![]() uyumumuzu destan ederiz dillere ![]() ![]() rekorlar kırarız gişelerde ![]() ![]() ağLamak yok bizim sahnemizde ![]() ![]() ![]() ![]() hadi izleyelim beraberce yalnız haberin olsun benden başka oyuncu yok bu gösteride ![]() ![]() kapalı gişede kapalı oyun benimkisi ![]() ![]() sahne hafif kararacak ![]() ![]() ![]() ![]() yüzünün yansıması yüreğime çarpacak ![]() ![]() acı çeke çeke,gözyaşlarımı tuta tuta bitecek bu oyun ![]() ![]() ![]() sonunda elbet bitecek bir oyun(du) ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]()
|