![]() |
Elbet Bitecek Bir Oyun(du)...
çok iyi bir oyuncu oldum sonunda..
her oyunda başrol yapıyorlar artık beni.. saklandığım labirentlerden çıktım artık.. esirliğimden,zaptedilmesi gereken zindanlardandan kurtuldum... kollarımda kelepçelerim yok artık.. sessiZ çığlıklarım isyanlarını yok etti artık.. yüreğimde bir sessizlik var sadece yaşananlardan kalan..yüregimin izleri,esaretimin hatıraları onlar... neyse karamsarlık işim değil benim..benim işim oyun çevirmek..adı üstünde oyuncuyum ben.. yalan,dolan,oyun,kurgu,maske hepsi hayatımda figüran.. hepsi benimle beraber izler sonunda sahneleri.. beraber alkışlarız gösterimizi... uyumumuzu destan ederiz dillere.. rekorlar kırarız gişelerde.. ağLamak yok bizim sahnemizde..!!sessizlik var gösterimde.. hadi izleyelim beraberce yalnız haberin olsun benden başka oyuncu yok bu gösteride.. kapalı gişede kapalı oyun benimkisi.. sahne hafif kararacak..benim gölgem perdeye vuracak ve birde ellerim boşluğa uzanacak.. yüzünün yansıması yüreğime çarpacak.. acı çeke çeke,gözyaşlarımı tuta tuta bitecek bu oyun... sonunda elbet bitecek bir oyun(du)... Alıntı. |