![]() |
Adsız Çiçek |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Adsız ÇiçekAçıldım gonca gibi, saçlarından sarktım ![]() Yenilendim, dilendim; gül olup önüne şarkılar serdim ![]() Bir yaz zamanı ayrılığı rüzgar gibi geçti önümden; Ayrılığı bir tokat gibi dağıldır ağlayan gözlerimden ![]() Yapıştım bal gibi dudaklarında kaldım ![]() Büyülendim, dinlendim; aşk olup kalbine heyecanlar verdim ![]() Bir yaz zamanı ayrılığı rüzgar gibi geçti önümden; Ayrılığı bir tokat gibi dağıldır ağlayan gözlerimden ![]() Şekiller görüyorum hepsi sana çıkan ![]() Yazıtlar buluyorum benim aşkımı anlatan ![]() Bütün boşlukları doldurdum artık; Acı bitmeli ve bu gönül mutlu sona ermeli ![]() Gel ne olursun gel ki varolayım; Bencillikler yok olsun doyumlara ulaşalım ![]() ![]() ![]() Senden bana gözyaşı kaldı, sevdanın külleri gözlerimden aktı ![]() Ölümcül bir savaşın içindeydim; sözlerim kurşun olup dağıldı ![]() Bitkin düştüm bu aşk oyununda; sayfa açıldı tarih bizi yazdı ![]() ![]() ![]() Şekiller görüyorum hepsi sana çıkan ![]() Yazıtlar buluyorum benim aşkımı anlatan ![]() Bütün boşlukları doldurdum artık; acı bitmeli ve bu gönül mutlu sona ermeli ![]() Gel ne olursun gel ki var olayım; bencillikler yok olsun doyumlara ulaşalım ![]() ![]() Açıldım gonca gibi, saçlarından sarktım ![]() Yenilendim, dillendim; gül olup önüne şarkılar serdim ![]() Bir yaz zamanı ayrılığı rüzgar gibi geçti önümden; Ayrılığı bir tokat gibi dağıldır ağlayan gözlerimden ![]() ![]() ![]() Murat Yılmazyıldırım
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Adsız Çiçek |
![]() |
![]() |
#2 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Adsız Çiçekeline emeğine sağlık rahatsız tam depresif takılıyodum zaten iyi geldii ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Adsız Çiçek~~ Böyle zamanlarda derde deva murat abi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Adsız ÇiçekEmeğine sağlık Rahatsız:img-cray:
|