![]() |
Adsız Çiçek
Açıldım gonca gibi, saçlarından sarktım.
Yenilendim, dilendim; gül olup önüne şarkılar serdim. Bir yaz zamanı ayrılığı rüzgar gibi geçti önümden; Ayrılığı bir tokat gibi dağıldır ağlayan gözlerimden. Yapıştım bal gibi dudaklarında kaldım. Büyülendim, dinlendim; aşk olup kalbine heyecanlar verdim. Bir yaz zamanı ayrılığı rüzgar gibi geçti önümden; Ayrılığı bir tokat gibi dağıldır ağlayan gözlerimden. Şekiller görüyorum hepsi sana çıkan. Yazıtlar buluyorum benim aşkımı anlatan. Bütün boşlukları doldurdum artık; Acı bitmeli ve bu gönül mutlu sona ermeli. Gel ne olursun gel ki varolayım; Bencillikler yok olsun doyumlara ulaşalım... Senden bana gözyaşı kaldı, sevdanın külleri gözlerimden aktı. Ölümcül bir savaşın içindeydim; sözlerim kurşun olup dağıldı. Bitkin düştüm bu aşk oyununda; sayfa açıldı tarih bizi yazdı... Şekiller görüyorum hepsi sana çıkan. Yazıtlar buluyorum benim aşkımı anlatan. Bütün boşlukları doldurdum artık; acı bitmeli ve bu gönül mutlu sona ermeli. Gel ne olursun gel ki var olayım; bencillikler yok olsun doyumlara ulaşalım.. Açıldım gonca gibi, saçlarından sarktım. Yenilendim, dillendim; gül olup önüne şarkılar serdim. Bir yaz zamanı ayrılığı rüzgar gibi geçti önümden; Ayrılığı bir tokat gibi dağıldır ağlayan gözlerimden... Murat Yılmazyıldırım... |
Cevap : Adsız Çiçek
eline emeğine sağlık rahatsız tam depresif takılıyodum zaten iyi geldii...
|
~~ Böyle zamanlarda derde deva murat abi.. Bende bunaldım iyice koşturr koşturr dön durr !.... ~~
|
Alıntı:
|
Emeğine sağlık Rahatsız:img-cray:
|