Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hoşçakal, sewdam, zorlu

Zorlu Sewdam Hoşçakal...

Eski 02-12-2008   #1
gülgüzeli

Zorlu Sewdam Hoşçakal...

ZORLU SEWDAMA
Şu an içimin ezildiğini hissediyorumKalbimin paramparça olduğunu dane kadar umutlanmıştım oysa elimi tuttuğundaHiç bırakmayacaksın sanmıştımArtık yitirmeye başladığım senli hayallerimi canlandırmıştın
Bilerek mi yaptın bilmiyorum Kim bilir belkide amacın beni öyle öldürmek!!Ne de olsa sana küsemem öyle değil mi?Canımı ne kadar yakarsan yak senden vazgeçemeyeceğimi düşündüğün için bu umursamaz hallerinİşte bunu yaptığın an yıkılıyorum BİLİYORSUN !
içten içe yüreğimi öldürüyorsunHani desen ki "Ben seni asla sevmedim'Yolun açık olsun"belki bu kadar zor gelmeyecek wazgeçmek senden,hayallerimdenAma sen ışıkları bi kapatıp bi açınca çıldırıyorum!Anlamıyormusun sen sustukça daha çok bağırıyor umutlarım!!Sen benden gittikçe daha çok kanıyor yaralarımSeni görmekte tuzu oluyor yaralarımın
Ama artık dayanacak gücüm kalmadıArtık sewgini yenmeliyimÇünkü bu aşka wereceğim bir yudum gururum kalmadıHepsini senin uğruna tükettimPeki sonuç?
KENDİ YÜZÜME BAKAMAZ OLDUM
Oysa bir damlacık sewgiydi senden istediğimOlmadı we olmayacak
Senin için bir şey değiştirirmi bilmiyorum ama ben gidiyorumBir daha karşına çıkmayacağım Zaten olmadığım hayatından çıkıyorum
Elweda demeden önce birşeyi bilmeni isterimBen seni gerçekten SEWMİŞTİMSen bitirmediğin sürece bitmeyecekti sewgimiz ama sen istedin we bitirdin her neyse sewdiğim Zorlu Sewdam hoşçakal!

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com