![]() |
Zorlu Sewdam Hoşçakal...
ZORLU SEWDAMA...
Şu an içimin ezildiğini hissediyorum.Kalbimin paramparça olduğunu da...ne kadar umutlanmıştım oysa elimi tuttuğunda.Hiç bırakmayacaksın sanmıştım.Artık yitirmeye başladığım senli hayallerimi canlandırmıştın. Bilerek mi yaptın bilmiyorum. Kim bilir belkide amacın beni öyle öldürmek!!Ne de olsa sana küsemem öyle değil mi?Canımı ne kadar yakarsan yak senden vazgeçemeyeceğimi düşündüğün için bu umursamaz hallerin.İşte bunu yaptığın an yıkılıyorum BİLİYORSUN !... içten içe yüreğimi öldürüyorsun...Hani desen ki "Ben seni asla sevmedim'Yolun açık olsun..."belki bu kadar zor gelmeyecek wazgeçmek senden,hayallerimden...Ama sen ışıkları bi kapatıp bi açınca çıldırıyorum!Anlamıyormusun sen sustukça daha çok bağırıyor umutlarım!!Sen benden gittikçe daha çok kanıyor yaralarım...Seni görmekte tuzu oluyor yaralarımın... Ama artık dayanacak gücüm kalmadı.Artık sewgini yenmeliyim...Çünkü bu aşka wereceğim bir yudum gururum kalmadı.Hepsini senin uğruna tükettim.Peki sonuç? KENDİ YÜZÜME BAKAMAZ OLDUM.... Oysa bir damlacık sewgiydi senden istediğim..Olmadı we olmayacak.. Senin için bir şey değiştirirmi bilmiyorum ama ben gidiyorum...Bir daha karşına çıkmayacağım... Zaten olmadığım hayatından çıkıyorum.. Elweda demeden önce birşeyi bilmeni isterim.Ben seni gerçekten SEWMİŞTİM...Sen bitirmediğin sürece bitmeyecekti sewgimiz ama sen istedin we bitirdin... her neyse sewdiğim... Zorlu Sewdam hoşçakal!... |