Dünyanın En Yakışıklısı Seçilmiş |
01-31-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Dünyanın En Yakışıklısı Seçilmiş
01-31-2008 | #2 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Dünyanın En Yakışıklısı Seçilmişsempatik bir yüzü var :D teşekkürler
01-31-2008 | #3 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Dünyanın En Yakışıklısı Seçilmiş~~ Dünyanın en yakışıklısı seçildiğini sanmıyorum ama yakışıklı değilde demiyorum :) Kızlar kaçırmayın xD ~~ |
Cevap : Dünyanın En Yakışıklısı Seçilmiş |
01-31-2008 | #4 |
gülgüzeli
|
Cevap : Dünyanın En Yakışıklısı Seçilmişblack_R-O-S-E,RaHaTSiZ>>teşekkrler vakit ayırdığınız için evet sevgili rahatsız yakışıklı değil diyemezsin zaten:) çnki yakışıklı şimdi Allah için:)) hem neden kızlar kaçırmsın ki? o kaçırmasın kızları:)) |
01-31-2008 | #5 | |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Dünyanın En Yakışıklısı SeçilmişAlıntı:
|
|
01-31-2008 | #6 |
bbk
|
Cevap : Dünyanın En Yakışıklısı Seçilmişya ben bundan yakışıklıyım desem yalan olurmuki acaba :D bu arada sevgili rahatsız belki şakayla karışık söyledin ama peşimden koşan birisiyle değil onun için emek veriğim birisiyle olmayı tercih ederim:) gülgüzeli emeğine sağlık ama buraya bida yakışıklı felan die resim istemiyorum:D alınıyorumda birazcık:D
01-31-2008 | #7 | |
gülgüzeli
|
eh hem fikiriz biraz şu devir değişik konusun da haklısın:) fakat şunu da unutmayalım nasıl ki beş parmağın beşi bir değilse devir istediği kadar değişsin:) devir değişik olsada kişilikler değişmiyo:)) bilmem anlata bildimmi:) |
|
01-31-2008 | #8 | |
gülgüzeli
|
Olmaz olmaz:)) tabii ne demek bu son olsun bidaha yakışıklı felan :wallbash: :)) |
|
01-31-2008 | #9 |
kutlubyr
|
Cevap : Dünyanın En Yakışıklısı SeçilmişYakışıklı ama onun kadar yakışıklı ne erkekler var dünyada inşallah kasılmazda herzaman yakışıklı deriz Yakışıklı ve güzel olmak övünülecek bişey değil, biz başarmadık bunları |
01-31-2008 | #10 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Dünyanın En Yakışıklısı Seçilmişbbk tabiki espri yaptım nereye kadar dalga dümen çevirerek devam edebiliriz ? İlla ki ciddi birşeyler için emek harcamak gerek ne sen peşinden koş nede koştur Sevgiye saygılıyım çünkü hayatı öğretti bana :sm_wink: ve gülgüzeli alengirli işler bunlar salla gitsin xD |
02-01-2008 | #11 |
bukettt
|
Cevap : Dünyanın En Yakışıklısı SeçilmişYA ben beğenmedim diyebilir miyimmmm=) zevk meselesi sonuçta dimi Teşekkürler |
02-01-2008 | #12 |
gülgüzeli
|
Cevap : Dünyanın En Yakışıklısı SeçilmişBen teşekkür ederim bukett tabiiki diye bilirsin ne demek:)) |
02-05-2008 | #13 |
bluejay
|
Cevap : Dünyanın En Yakışıklısı SeçilmişOlsa olsa zannimca LAtin Yakisiklisidir!Ole dunya yakisiklisi bir hali yok yane bence! |
02-05-2008 | #14 |
Gözyaşı
|
Cevap : Dünyanın En Yakışıklısı SeçilmişBen daha yakışıklıyım bundan nesse vucut güzel23