![]() |
Dünyanın En Yakışıklısı Seçilmiş
|
Cevap : Dünyanın En Yakışıklısı Seçilmiş
sempatik bir yüzü var :D teşekkürler
|
~~ Dünyanın en yakışıklısı seçildiğini sanmıyorum ama yakışıklı değilde demiyorum :) Kızlar kaçırmayın xD ~~
|
black_R-O-S-E,RaHaTSiZ>>teşekkrler vakit ayırdığınız için.
evet sevgili rahatsız yakışıklı değil diyemezsin zaten:) çnki yakışıklı şimdi Allah için:)) hem neden kızlar kaçırmsın ki? o kaçırmasın kızları:)) |
Alıntı:
|
ya ben bundan yakışıklıyım desem yalan olurmuki acaba :D
bu arada sevgili rahatsız belki şakayla karışık söyledin ama. peşimden koşan birisiyle değil onun için emek veriğim birisiyle olmayı tercih ederim.:) gülgüzeli emeğine sağlık. ama buraya bida yakışıklı felan die resim istemiyorum:D alınıyorumda birazcık:D |
Alıntı:
eh hem fikiriz biraz şu devir değişik konusun da haklısın:) fakat şunu da unutmayalım nasıl ki beş parmağın beşi bir değilse devir istediği kadar değişsin:) devir değişik olsada kişilikler değişmiyo:)) bilmem anlata bildimmi:) |
Alıntı:
Olmaz olmaz:)) tabii ne demek bu son olsun bidaha yakışıklı felan :wallbash: :)) |
Yakışıklı ama onun kadar yakışıklı ne erkekler var dünyada... inşallah kasılmazda herzaman yakışıklı deriz. Yakışıklı ve güzel olmak övünülecek bişey değil, biz başarmadık bunları.
|
bbk tabiki espri yaptım nereye kadar dalga dümen çevirerek devam edebiliriz ? İlla ki ciddi birşeyler için emek harcamak gerek ne sen peşinden koş nede koştur. Sevgiye saygılıyım çünkü hayatı öğretti bana :sm_wink:
ve gülgüzeli alengirli işler bunlar salla gitsin xD |
YA ben beğenmedim diyebilir miyimmmm=)
zevk meselesi sonuçta dimi... Teşekkürler... |
Ben teşekkür ederim bukett tabiiki diye bilirsin
ne demek:)) |
Olsa olsa zannimca LAtin Yakisiklisidir!..Ole dunya yakisiklisi bir hali yok yane bence!
|
Ben daha yakışıklıyım bundan nesse vucut güzel:23:23
|