![]() |
Cevap : mechule mektuplar |
![]() |
![]() |
#31 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarKaranfil kokusu bir yaln?zl?k ![]() Ellerimde b?rakt???n ac? damlalar?n?n fas?l muhabbetlerinde içimi olabildi?ince döküyorum i?te ![]() ![]() ![]() ![]() Hani sildin ya beni ![]() ![]() Helal olsun! Belki dedim içimi da??t?r?m, biraz da muhabbet hâs?l olur diye aram?zda ![]() ![]() Sen yoktun ![]() Yapayaln?z bir sahil, birkaç yaln?z insan ve içlerinde en yaln?z? da ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedi?in gibi zaten ‘’ hiç de zaman? de?il ?imdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ??te ?imdi en dokunulur an?nda, sana bensiz kolay gelsin ![]() A?ka bahane ar?yordun buldun da gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa sen mahremiyetimin en derinindeydin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin ayr?l???n as?l? bir zaman?mda ruhuma idaml?k geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ?arap fazla kaçard? hep sana dokunurken ![]() ![]() Bu yaz?lanlardan haberinin olmamas? asl?nda çok güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ?ehrin bile kâbus art?k ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yak??mas? gereken her ?eyi benden önce denedin ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlulu?u bir müddetli?ine hece, hece naftalinleyip kald?r?yorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elim kalkmaz karalamaya seni ![]() Oldu?undan daha da karala?t?n ![]() Gözlerim bile görmüyor seni ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplar![]() Bir ku? yavrusunun annesi yakla??rken ç?rp?n???ndaki özlem dolu sevinci duyarak bekliyorum ![]() Zaman?n yasas?n? degistirmek elde degil; simdi kosturamiyorum, sen gelince durduramayacagim ![]() ?lkbaharda sabah güne?inin iç g?c?klay?c? ???nlar?n? çimenler, çiçekler ve toprak nas?l bulutlardan önce yudumlamak isterlerse, ben de öylesine içinde bulundugun zamandan seni bir an önce çekip almak, yani basimda bulmak istiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarSeni tan?mak o kadar ag?rm?? ki ve o kadar can yak?yormu? ki gözya??m avcumda duran hayallerimi silip süpürdügünde anlad?m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ugruna yapraklar harcad?g?m,kalemler tükettigim,harfleri yorup cümlelerin üstüne mana ag?rl?g? yükledigim çocuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat?m?n aglama duvar?nda sana akan gözya?lar?m yoK art?k elveda ![]() ![]() ![]() Elveda! Gözlerine 4 y?l?m? verdigim hayali prensim ![]() ![]() ![]() Elveda! Sebebinden Eros'u gücendirdigim kalp yan?lg?m ![]() ![]() ![]() Elveda! Ad?na A?K dedigim dil sürtü?üm ![]() ![]() ![]() Elveda! Kalbimin kaza sonucu kazand?g? yaraband? ![]() ![]() ![]() Yalanmis ne varsa yasadigimiz ![]() Ne varsa soyledigin, ne varsa hissedilen, her sey yalanmis ![]() Neden en basinda degil de simdi? Ben miydim yuregine sectigin oyuncak? Kaybolan zamanlar, yitik umutlar gelir mi geri? Issizdim ![]() Yapayalnizdim ![]() Çaresizdim ![]() Karanlik ve de tukenmistim gittiginde ![]() ![]() Icim agliyordu da bir damla gozyasi dokemedim ![]() ![]() Topragin kokusunu, havanin kokusunu, ciceklerin kokusunu hepsini bir bir cektim icime bir Senin kokundu bilmedigim ![]() Alakadar olmadigim ne varsa bildim ![]() ![]() ![]() Sesini bilmedigim, yuzunu gormedigim, sadece hayal edebildigim bir guzelliktin ![]() ![]() ![]() Bir de Seni icimde buyuttugum kadar ![]() Suskundum ![]() Tek basinaydim ![]() Asiktim ![]() Yanmis ve de kahrolmustum gittiginde ![]() ![]() Olmeye de cesaret edemedim ![]() "Seviyorum" diyemedim ![]() Dur! deseydim, kal! deseydim kal?r miydin benimle? Gitme! Desem, dinler miydin beni? "Sevdim Seni hem de aklinin alamayacagi kadar"deseydim inanir miydin? Sen de beni en az benim kadar sever miydin? Of! Yaniyor icim ![]() Sen boyle gitmemeliydin ![]() ![]() Hani ugrumda her seyi goze alirdin? Hani "cik gel!" desem en uzak yollardan bana varirdin? Hani imkânsizlik denen bir sey yoktu? Hani seven her engeli asardi? Yeminlerin, sözlerin hani? O büyük sevdan nerede hani? Saskindim ![]() Yikik ve viraneydim sen gittiginde ![]() Gitmezdin! Ya sevseydin ya da yokluguma dayanamaz gelirdin ![]() Ama gittin ve ben bakakaldim arkandan ![]() "Seviyorum"diyemedim ![]() Yalanlarin, yanlislarin, hatalarin ve de pismanliklarin hepsi Senin olsun gelme! Gittigin yer, hiç olmadigin dunyamdan daha fazla mutluluk vermeyecek sana bilesin! Affim yok! Ne sana ne de yaptiklarina ![]() Vazgeçmistim ![]() Rest cekmistim ![]() Savrulmustum ![]() Harabe ve yok olmustum sen gittiginde ![]() Yasamadiklarima pismanlik soyle dursun, yasadiklarima lanet olsun ![]() Geri donme sansimiz olsa belki soylerdim ![]() Tekbir sey kaldi icimde; "Seviyorum" diyemedim Her Bak???mda ![]() ![]() ![]() Gözlerine her bak???mda; gökyüzünün gülümseyen çehresine umut yüklü bulutlar çizebilmek için sepetinde denizler ta??yan mavi yürekli bir çocuk, yemye?il nehirler serpiyor gözlerime ![]() ![]() ![]() Gökyüzüne her bak???mda; gözlerinin yemye?il iklimlerinden yüre?ime süzülen melekler, zümrütlerle bezenmi? kanatlar?ndaki elmas i?lemeli sevda filizlerini ekiyorlar içime ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerine her bak???mda; denizlerin ufuklar? kucaklayan sinelerinden, sonsuzlu?un ab-? hayat?na mü?tak masmavi umutlar getiren tebessüm sesli mart?lar konuyor ellerime ![]() ![]() ![]() Yüre?ime her bak???mda; ellerine ömrümü sundu?um bir melek kar??l?yor beni! Zarif kanatlar?ndan sevda türküleri yay?l?yor ![]() ![]() Önce bulut gibi Sonra ya?mur Gökyüzü gibi sonra Gözlerin gibi! Ellerin açelya, ellerin erguvan Uzan?r da ellerin Mutluluklar filizlenir Dokununca yüre?ime ![]() ![]() ![]() Yüre?ine her bak???mda; tarifi imkans?z baharlar ye?eriyor içimde! Menek?e bak??l? k?r çiçekleri sar?veriyor her yan?m?! Küçücük yürekleri mutlulu?un sinesinde ne?elendirmek için ç?rp?nan yemye?il parklara, turuncu oyunlar serpen y?ld?zlar beliriyor göklerimde ![]() ?nan ki Yar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarSEVG?L?YE MEKTUP Aram?zda a??lmaz da?lar var ![]() duvar aras?nda, senin yan?nda olan ruhumu, seni, a??lmazl??? a?m?? oldu?umu dü?ünerek, nas?rl? ellerimle sana sesleniyorum ![]() ![]() ?mkans?z oldukça tutkula??yorsun yüre?imde, sana bir ömür boyu imkans?z?m olman? söylerken, seni yazan nas?rl? ellerimi uzatt???mda, sen ellerimi ellerimden esirgemi? ve imkans?z olmay? reddetmi?tin! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes güzelli?ine hayrand? bense senin çocuklu?unun maskesinde gizlenen olgunlu?una a??kt?m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aras?nda do?rular? ar?yordun ![]() ![]() ![]() Hay?r, güzelli?in de?il can?m; çocuklu?undu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüre?inle ruhunu birle?tirip okuman? çok isterdim ![]() ![]() Yüre?imde ya?ad???m a?k? art?k bedenle?tirmek istedi?imde, buna lay?k olarak seni gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teninde hayat bulurken, Marmara feryat ediyordu kendisi kadar gerçek olan a?klar?n yitirili?ine ![]() ![]() ![]() Kaç aksam seni bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerin yasama sevinci veriyordu bana, ama art?k gözlerine bakmay? yasak etmi?tim s?rf a?k?m yüzünden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sar?l?yorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana her ?eyden üstün olan a?k?m? sundum, ama sen zaman?n de?er verdi?i yalanc? a?k?n zehrini, gözleri kama?t?ran alt?n kadehlerden içiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece çok farkl? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ç?plak ayaklar?mla bas?yorum balkonun buz gibi mermerlerine ![]() ![]() ![]() ![]() Bildi?im tek ?ey seni sevdi?im hem de ölürcesine sevdi?im ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Midem a?z?mda,tüm bu geçti?im sokaklardan nefret ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece çok farkl? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat Ne Tuhaf De?il Mi? "Hayat ne tuhaf de?il mi?" Ço?u zaman içini dökmeye bu cümleyle ba?lars?n ![]() ![]() ![]() Bazen bir tebessüm, tatl? bir bak?? ve dokunu?tur arad???n; bir omuza yaslan?p, kendini sal?vermenin arzusudur ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen rüzgar?n önüne kap?l?p giden bir yaprak olmak istersin bazen de o rüzgara direnen bir vücut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendini so?uk bir k?? gününde ç?plak ve yaln?z hissedersin, ?s?ts?n diye yaln?zl???na sar?l?rs?n, gözlerin güne?i arayarak ![]() ![]() Kendi kendine söylenirsin; acaba çok mu ?ey istiyorum diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hayat ne tuhaf de?il mi?" Kendi iç sava??nda ma?lubiyeti de ya?ars?n zaferi de; ama bu zaferi tek ba??na kazanmam??s?nd?r ![]() ![]() ![]() ![]() ?çinde filizlenen renk renk çiçeklerin olsun ![]() ![]() ![]() Unutma sen sevdiklerinle vars?n ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarsen hiç dü?ündün mü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cocuklar gbi aglamay? ![]() ![]() ![]() ![]() ama sadece cocuklar gbi aglamay? ![]() ![]() ![]() ![]() karanl?k odan?n bi kenar?na ölece oturup dizlerini ta karn?na cekip ![]() ![]() ![]() kendi h?ck?r?klar?n? dinlemeyi istedin mi hiçç ![]() ![]() ![]() konusacak birini arad?n m? o karanl?kta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sadece sar?l?p aglayacag?n birinin olmas?n? istedin mi hiççç ![]() ![]() ![]() ![]() ama hissetti?inde yaln?z oldugunu ![]() ![]() ![]() fark?na vard?g?nda ak?p giden gözz yaslar?n?n ![]() ![]() ![]() onlar?nda seni dinlemeden,sonsuzl?ga süzüldügünü anlad?n m? hiççç ![]() ![]() ![]() camdaki perdeyi bi solukta kenara at?p ![]() ![]() ![]() ![]() camdan saatlerce sokak lambas?n? izledin mi hiççç ![]() ![]() ![]() derdini ona anlatmay? denedin mi ![]() ![]() ![]() olmayan derdini ![]() ![]() ![]() ![]() ama s?rf bu yüzden,i?te bu yüzden yüregini ona acmay?? istedin mi hiççç ![]() ![]() ![]() ![]() onu yan?nda istedigin oldu mu senin ![]() ![]() ![]() aglayan gözlerle ona bak?p ![]() ![]() ![]() ![]() terli avuclarla elini tutmak deil, sadece s?kmak istedigin oldu m? hiçç ![]() ![]() yan?ndan hiç gitmesin diye ![]() ![]() ![]() daha sonra ona titrek dudaklarla 'seni seviyorummm' demek istedin mi hiççç ![]() ![]() ![]() yüregin titredi diyee ![]() ![]() ![]() saat gecenin kac? bilmiyorum yada bakmak istemiom saate ![]() ![]() ![]() tek bildigim tek hat?rlad?g?m yataktan kalkt?g?m ve elimde telefonu simsik? tuttugum ![]() ![]() ![]() sonras? m? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonras?n? sen en bastan okudun zaten bitanem ![]() ![]() ![]() SEVGILIYE MEKTUP Sevdigim yoluna canimi koydugum yillarimi yaktigim koca yureklim nerelerdesin kiminlesin??? belki umursamadan bitirdik bu sevdayi belki bu kadar acilar icinde kivranacagimizi bilmiyorduk ama artik ben biliyorum deli sevdam biliyorum sensiz yasamanin bana verilen en buyuk ceza oldugunu Ya sen koca yureklim daglanirmi yuregin bogulurmusun nefes alsan bile ya ya gecenin bi yarisi ter kan icinde bolunurmu uykularin Eger koca yureklim eger yasarsa bunlari bilki bilki deli sevdam biz ayni yurekte ayni nefeste atan tek yuregiz bilki basimin en tatli belasi bilki biz tek bedende yasayan kocaman iki yuregiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplar“Sen benimsin” demeseydin de “Ben sana aidim” deseydin ![]() ![]() Söylemedin ki… “Senin için her zorlukla savaşırım” değil de; “Senden gelen hiçbir şey zorluk değil” deseydin; inanırdım yüreğinin sadece bana ait olduğuna… Söylemedin ki… “Sen olmadan yaşayamam” değil de, “Sensizlik diye bir şey yok; sen var olmasan da benimlesin” deseydin; inanırdım sevginin sonsuzluğuna… Söylemedin ki… “Sen benim rüyamsın” değil de “Gerçekleşen rüyamsın” deseydin; uzağında da olsam yaşatırdım bu gerçeği sende… Söylemedin ki… “Sen benim eş ruhumsun” değil de ; “Sen aslında Bensin” deseydin;yokluğunda da devam ettirirdim sen olmayı… Söylemedin ki… “Seni Seviyorum” değil de “Seni hep seveceğim” deseydin, yalan da olsa sevgin inanırdım bana bir gün döneceğine… Söylemedin ki… “Seni çok özlüyorum” değil de “Seni özlemek bile güzel” deseydin; ayrı da olsak inanırdım beni her dem yüreğinde yaşattığına… Söylemedin ki… “Sen benim için çok özelsin” demeseydin de; “Özel olan her şey sende saklı” deseydin; kendimi şimdi böyle basit hissetmezdim… Söylemedin ki… “Bir gün bitecek” demeseydin de “Aslında seni hiç sevmemişim ![]() Ama yapamadın ki… Vedalaşabilecek kadar yürekli olsaydın , aklıma geldikçe gülümseyebileceğim hoş bir anı, güzel bir tat olarak kalırdın bende… Yapamadın ki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplar![]() ![]() [color=silver][i][font=Comic Sans MS]BiR UMuT MeKTuBu Gelmeni isterdim görmeyi istediğimde seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece bil geceleri sen uyurken adının sayıklandığını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her zaman bir bakış aradım, bir ses aradım taki o güne dek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilsem ki bir daha beni görmek istemesende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayal ettim bir gün bir yerde seninle bir güzel günü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarHapsolmuş duygularım vardı sana dair ![]() Yok olmak üzereyken sıkıştırıp köşeye yakaladığım ve senden habersiz benliğime sakladığım… Senden ve herkesten sakındığım… Hapsolmuş sevmelerim vardı sana dair, yüreğimin en ücra köşesine bilinçsizce attığım ![]() Her gece bir boşluk bulup açığa çıkan ve bir şekilde yine yakalanıp esir olan düşlerim vardı beni yalnız bırakmayan… Beni yalnız bırakamayan… Senli sensiz düşler kurardım; gözümden akan bir damla yaşa tutsak olan ve yanağımda bütün gece yol alıp tenime esir düşerek kaybolan usulca ![]() ![]() Tutsaklıkları ömür boyu biçilmiş yokluklar(ım) vardı… Yokluklarının arasına sıkıştırdığım sevdanın hapsettiği hüzün işlerdi her gece bir bir seni ![]() Sensizlik esir olurdu bana,ben yıldızlara atardım sebepsiz sensizliği… Suçlu duygularım vardı benim… En büyük suçları seninle dolu olmalarıydı… Cezaları… Cezaları,ömür boyu hatırlatmalarıydı, Cezaları senli sensizlik yaşatmalarıydı bana… Tutsaklıklarım vardı… Tutsaklığım sanaydı… Cezam ![]() ![]() Unutamamaktı… Hapsolmuş duygularım bekçi kesilmişti başıma, Senli sensizlikteki çırpınışlarımda balta kürek oyarlardı içimi… Cezaları hüznü işlemekti benliğime… Cezaları seni bende esir tutmaktı bir ömür… Tutsaklığım sanaydı ![]() ![]() En büyük cezam… Hapsolmuş duygularımdı… Hapsolmuş duygularım vardı sana dair ![]() Yok olmak üzereyken sıkıştırıp köşeye yakaladığım ve senden habersiz benliğime sakladığım… Senden ve herkesten sakındığım… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarSEVMEK Sevmek; Sevildiğini hissedebilmek, Sevmek; Sende onu, sevdiğini söyleyebilmektir! ![]() ![]() Sevmek; Yaşamın her anında onu düşünebilmek, Sevmek; Sahip olunsun olunmasın, sevebilmektir! ![]() ![]() Sevmek; Hep beklentisiz olabilmek, Sevmek; Her şeyi ama her şeyi, karşılıksız verebilmektir! ![]() ![]() Sevmek; Çağrılmadan yanına gidebilmek, Sevmek; Çoğu zaman ağlanacak hâle bile gülebilmektir! ![]() ![]() Sevmek; Cepteki son metelikle alınmış simidi ikiye bölebilmek, Sevmek; Gerekirse sevilenin uğruna ölebilmektir! ![]() ![]() Sevmek; “Delilerle sır boncuğu dizebilmek” Sevmek; Her çirkinlikte bile bir güzellik görebilmektir! ![]() ![]() Sevmek; Köroğlu’ nun kır atına binmek, Sevmek; Dünyaya kafa tutabilmektir! ![]() ![]() Sevmek; Kâh bulutların üzerinde gezinmek, Sevmek; Kâh yeryüzünde sürünmektir! ![]() ![]() Sevmek; “Yetti gayrı” dememek, Sevmek; Yorulmak nedir, usanmak nedir bilmemektir! ![]() ![]() Sevmek; Aşkın nârında yanabilmek, Sevmek; Yandıkça “İnsan” olunduğunun farkına varabilmektir! ![]() ![]() Sevmek; Gerektiğinde nefsine “Dur” diyebilmek, Sevmek; Her şeyden önce gururunu yenebilmektir! ![]() ![]() Sevmek; Her karara saygı gösterebilmek, Sevmek; Neden ne olursa olsun, kin beslememek, nefret etmemektir! ![]() ![]() Sevmek; İncinsen de, kırılsan da asla küsmemek, Sevmek; Sanki hiçbir şey olmamışçasına, çarpıp gittiğin kapıdan dönebilmektir! ![]() ![]() Sevmek; Konuşmadan anlaşabilmek, Sevmek; Soğuk kış gününde paylaşabilmektir bir tek gocuğu, Sevmek; Nefes alabilmek, Velhâsılı sevmek; Yaşatabilmektir içindeki çocuğu! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplar![]() Hani ben senin nazar boncuğundum hani sen beni gözünden sakınırdın ![]() ![]() ![]() ![]() Nazar Boncuğum ne olursa olsun kalbimin köşesinde olacaksın ilkimsin ama sonum olamadın olsun be nazar boncuğum şimdi baktığın o gözlere başkası bakıyor başkası tutuyor o elleri ama olsun Sen hep aklımda olacaksın NAZAR BONCUĞUM |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarYalnızlık yine vurdu bedenime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesin kulağımda çınlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizliğe and içtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir telefon sesiyle hayat var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel satırlar ayarlamıştım sana dair ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14'e 1 kala ben yine yalnız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlediğim şimdi çok uzaklarda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplar![]() Varliginda Yoklugunu Yasamak Okadar Zor Ki ![]() ![]() ![]() Yorgunum Artik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutamadigim Eller ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakamadigim Gözler ![]() ![]() ![]() Hersabah Kalktigimda Baska Bir İnsani Düsünmeyi Hayal Ediyorum ![]() ![]() ![]() Benim Gönderilmemis Mektuplarim Yada Karalanip Karalanip Yirtilmis Siirlerim Gibisin ![]() ![]() ![]() Unutmak Günesin Batisinda Seni Silebilmekse ![]() ![]() ![]() ![]() Damarlarimda Yaziliysa Adin ![]() ![]() ![]() Kessem Kabuk Baglamaz Mi ? Ben Tuttum Koya Dunyayai Sana Cevirdim…Bir Aydim Ve Beni Yok Edende Yasama Nedenim Olanda Sadece Sen Günestin… ![]() ''Akitamadigim Gözyasimsin'' Birgün Yenik Düsüp Sevdana ![]() ![]() Cünkü O Gün Benim Son Nefesimi Verdigim Gün Olacak… Ve Bu Beden Senin Olmicaksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artik Tek Bildigim Hic Birsey Bilmedigim ![]() ![]() ![]() Ve Üzerimden Yillar Gecicek Bir Bakisim Sensiz Olmus Bile Ama Senin Gibi Olmamis Olacak Hepsi Bu ![]() ![]() Nefes Alip Verdikce Bu Beden ![]() ![]() Ben Dogucam Ay Olup Gecelerine ![]() ![]() Ve Her Batisim Senin Yeniden Dogusun İcin Olacak… ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarSana dair yarınlarım var umutlardan Sana dair yağmurlarım var gönlüme yağdırdığım Sensizlikten olsa gerek dağınıklığım Kırık döküklüğüm Sokakların şarkıları tüllenir dilimde sensizliğin Yıkılır özlemler Benliğimin gergeflerinde ![]() ![]() ![]() İsbaha yazılmış ağıtlarım var İsyansız görüntüm Gölgesinde zamanın kırık dökük acıları Hicranla uzanan yüreğimin andıçları Sonbaharın buğulu bakışlarında ürkek yüreğim Zülüflerimde esen sen yüklü hülyalarım Eylül'ün ayak sesleri gibi ayrılığın Senli gülüşlerim var zamanın ötesinde Senli seslenişlerim Senli sensizliklerim Acı kış haykırışları gibi yaşıyorum seni Yağmurlu ve nemli Islak sokakların var yüreğimde Kirpiklerimde geçmişin heyyühaları Sensizlik har olur bakışlarımın derinliklerinde Sana dair söyleyecek çok şeyim var Sana dair anlatacak Sana dair ağlanacak Sana dair ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarSöz Veriyorum Bende Kalacaksın ![]() ![]() ![]() Belki anlamıyorsun ama dünyana bu denli girdimse sen izin verdin ve ben seni bulduğumda yüreğim bomboştu, yalnızdım, sevgisizdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimi acabalar sardığında senin sevgi dolu gözlerini görebilsem nasıl rahatlayacağım, ama yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uzattığın kementle varsın ![]() ![]() ![]() unutmak istiyorum dünyayı, insanları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ellerimde çiçeklerle çıktığımda karşımda seni buluyorum ![]() Bu sana yazacgim ilk ve son mektup ![]() ![]() ![]() ![]() Alinyazimiza kar$i konulmazmi$ ![]() ![]() ![]() ![]() Soguk bir mayis ak$ami bizim yazimizin ba$langiciydi… usulca giriverdin, sakin ve sessiz dünyama… Yeni bir ba$langic, yeni bir umut oldun senelerdir yalnız kalmi$ ruhuma ![]() ![]() ![]() O gün ya$antima serpmeye cali$tigin sevgi kirintilarini, avuclarimda toplayip, yüregime yerle$tirmek istedim ![]() ![]() ![]() ![]() $imdi soruyorum sana, sen a$k nedir bilirmisin? Yasaklar, kisitlamalar olmadan, yüregini zamana esir etmeden, icinden geldigi gibi, cikarsizca, umarsizca bir insani sevebilirmisin?? ![]() ![]() ![]() Gecenin bir vakti, yüzüne vuran ay i$iginin gölgesinde, ula$ilmazlar icinde sevdigin bir insana ula$abilmeyi hayal edebilir misin? Kan ter icinde, sevdiginin adini sayiklayarak uyanabilir misin? Durmak bilmeyen zaman icinde, gecmek bilmeyen saat tik taklarina umudunu baglayabilirmisin? Peki ya! onun yoklugu yumruk misali bogazina cökmü$ken, yorganini gözya$larina kalkan yapip, sesini kimseler duymasin diye, icin icin döktügün her bir damlayi yüregine akitabilir misin? Derler ki ![]() ![]() Bir kadini aglatmak cok zor degildir aslinda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidene aglamaz kadin! Gidenin giderken koparttigi yerdir onu aglatan, orada biraktigi yaradir ![]() ![]() ![]() i$te sevgili, sayende ben bunlarin hepini ya$adim… $imdi ise gidi$ine degil yüregimde actigin ince yaraya agliyorum ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar avuclarimda isitmak istedigim zalim yüregini artik serbest birakiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() istedigin bir degil bin cicekse ![]() ![]() ![]() Artik özgürsün ![]() ![]() ![]() Yolun acik olsun ![]() ![]() ![]() ![]() c rn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|