Uğraşılmayacak Kadınlar |
01-20-2008 | #1 |
rock_alltime
|
Uğraşılmayacak KadınlarErkek: Bana isminizi bağışlar mısınız? Kadın: Neden? Sizin yok mu? Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez? Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmam Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz? Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim Kadın: Nasıl? Gidiyor musunuz yoksa? Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadın: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Sizden saklanıyordum Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum |
Cevap : Uğraşılmayacak Kadınlar |
01-20-2008 | #2 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Uğraşılmayacak Kadınlar:D:D:D tşkler |
|