![]() |
Uğraşılmayacak Kadınlar
Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız?...
Kadın: Neden?... Sizin yok mu?... ... Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum... Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum... ... Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez?... Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmam ... Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz?... Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım... ... Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız... Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız... ... Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim... Kadın: Nasıl?... Gidiyor musunuz yoksa?... ... Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz?... Kadın: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam... ... ... Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm... ... Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz?... Kadın: Sizden saklanıyordum... ... Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim... Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum.. |
Cevap : Uğraşılmayacak Kadınlar
:D:D:D tşkler
|