![]() |
Yazık Olacak Bize |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Yazık Olacak BizeZiyan olmuş bir ömrün,bakiyesi ne tutar
![]() ![]() ![]() Kaç düğüm olur boğazlarda,ve kaç damla gözyaşı sıfırlar;devrik hayallerin acılarını ![]() ![]() ![]() Yazık olur, Bana; Kayıp gidersen ellerimden ![]() Devirme hayallerimi, Altında kalırsın başedemezsin, Benim olmazsan; Herşeyinle benim olmazsan; Etinle,kemiğinle,rüyalarınla ![]() ![]() ![]() Başkasına yaşatmam seni ![]() ![]() Ve doymadan ölürsem sana, Dokunmadan,dudaklarına Ve her sabah sensiz,uyanarak güne Ve böyle umarsızca yaşamanı görerek;ölürsem Yazık, Olur; Bana ![]() ![]() ![]() Sana sensiz bile ihanet etmedim sevgili; Her gece acını çekiyorum, Bil(me)ki; Acının,tenimde dolaşmadığı vakit;kirletilmiş bir sevda dolaşıyor demektir Kanımda ![]() O vakit; Bir an bile,düşünürsem namerdim ![]() Şehvet dolu damarlarımı boşaltmak için toprağa ![]() Göğüm olmazsan, Uçurumum olmazsan; Yazık olur bana ![]() Bu lisan ![]() ![]() Bir kağıt parçasını bile tutuşturmaktan aciz cümlelerim, Dönmezsen eğer,dönüp te gülümsemezsen eğer tam köşede; Katline ferman döşenir ![]() ![]() ![]() Benim olmazsan bilki; Başkasına yaşatmam seni ![]() ![]() ![]() Ve dolaşmadan ellerim saçlarında, Ve silmeden gözyaşlarını dudaklarımla Ve kelimelerimi,dudaklarına bağışlamadan Ölürsem, Yazık olur bana ![]() ![]() ![]() Sana çıkan ,tüm sokaklarımı;kesen,pişmanlıklarımı,belki lerimi,eğer lerimi,keşke lerimi adıyorum gecenin karanlık gözlerine,sürme diye ![]() Kuşandığım tek şey,senin olan herşey; Ve aşka dair olan herşey, Ve yaşama, Ve ölüme dair olan herşey, Ve her şeye dair olan herşeyi kuşanarak; Kapını çalıyorum, AÇ ![]() ![]() ![]() Açmazsan,yazık olacak bize ![]()
![]() |
Cevap : Yazık Olacak Bize |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Yazık Olacak BizeKuşandığım tek şey,senin olan herşey; Ve aşka dair olan herşey, Ve yaşama, Ve ölüme dair olan herşey, Ve her şeye dair olan herşeyi kuşanarak; Kapını çalıyorum, AÇ ![]() ![]() ![]() Açmazsan,yazık olacak bize ![]() bu kısım çok güzelmiş yüreğine sağlık gerçekten güzel ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() Cevap : Yazık Olacak BizeGüzel buda hemde çok güzel ![]() İsabetli seçimler gülgüzeli tebrik ediyorum ![]() ![]() Yola devam :iconbilmis: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yazık Olacak Bizeutandım valla:) yaa çok teşekkür ederim gerçekten beni çok mutlu ettiniz:) gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|