![]() |
Yazık Olacak Bize
Ziyan olmuş bir ömrün,bakiyesi ne tutar...? Kaç düğüm olur boğazlarda,ve kaç damla gözyaşı sıfırlar;devrik hayallerin acılarını...? Yazık olur, Bana; Kayıp gidersen ellerimden. Devirme hayallerimi, Altında kalırsın başedemezsin, Benim olmazsan; Herşeyinle benim olmazsan; Etinle,kemiğinle,rüyalarınla...! Başkasına yaşatmam seni.. Ve doymadan ölürsem sana, Dokunmadan,dudaklarına Ve her sabah sensiz,uyanarak güne Ve böyle umarsızca yaşamanı görerek;ölürsem Yazık, Olur; Bana... Sana sensiz bile ihanet etmedim sevgili; Her gece acını çekiyorum, Bil(me)ki; Acının,tenimde dolaşmadığı vakit;kirletilmiş bir sevda dolaşıyor demektir Kanımda. O vakit; Bir an bile,düşünürsem namerdim. Şehvet dolu damarlarımı boşaltmak için toprağa. Göğüm olmazsan, Uçurumum olmazsan; Yazık olur bana. Bu lisan..! Bir kağıt parçasını bile tutuşturmaktan aciz cümlelerim, Dönmezsen eğer,dönüp te gülümsemezsen eğer tam köşede; Katline ferman döşenir... Benim olmazsan bilki; Başkasına yaşatmam seni... Ve dolaşmadan ellerim saçlarında, Ve silmeden gözyaşlarını dudaklarımla Ve kelimelerimi,dudaklarına bağışlamadan Ölürsem, Yazık olur bana... Sana çıkan ,tüm sokaklarımı;kesen,pişmanlıklarımı,belki lerimi,eğer lerimi,keşke lerimi adıyorum gecenin karanlık gözlerine,sürme diye. Kuşandığım tek şey,senin olan herşey; Ve aşka dair olan herşey, Ve yaşama, Ve ölüme dair olan herşey, Ve her şeye dair olan herşeyi kuşanarak; Kapını çalıyorum, AÇ...! Açmazsan,yazık olacak bize. |
Cevap : Yazık Olacak Bize
Kuşandığım tek şey,senin olan herşey; Ve aşka dair olan herşey, Ve yaşama, Ve ölüme dair olan herşey, Ve her şeye dair olan herşeyi kuşanarak; Kapını çalıyorum, AÇ...! Açmazsan,yazık olacak bize. bu kısım çok güzelmiş yüreğine sağlık gerçekten güzel. |
Güzel buda hemde çok güzel.
İsabetli seçimler gülgüzeli tebrik ediyorum.. Yola devam :iconbilmis: |
utandım valla:) yaa çok teşekkür ederim gerçekten beni çok mutlu ettiniz:) gözlerinize sağlık.
|