slm arkadaşlar |
12-12-2007 | #1 |
jasmine
|
slm arkadaşlarben buraya yeni katıldım buraya hiç bilmiyorum bana umarım yardımcı olursunuz inş şimdiden herkese tşk ederim :38: |
Cevap : slm arkadaşlar |
12-12-2007 | #2 |
suskun
|
Cevap : slm arkadaşlarSitemize Hoşgeldiniz sevgili jasmine_takıldığınız biryer olursa elbette yardımcı olabiliriz!inşallah daim üyelerimizden olusunuz!
12-12-2007 | #3 |
[KAPLAN]
|
Cevap : slm arkadaşlarMerhabalar Jasmin, Öncelikle ailemize hoşgeldiniz Merak ettiklerinizi ve sormak istediklerinizi bu başlık altında bize yazabilirsiniz Ailemizin her bir ferdinin size yardımcı olmaya çalışacağından şüpheniz olmasın |
12-12-2007 | #5 |
jasmine
|
Cevap : slm arkadaşlarsanada çok tşk ederim kaplan beni ailenizden saydığınız içinde |
12-12-2007 | #6 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : slm arkadaşlar~~ Aramıza hoşgeldin jasmine, herhangi bir sorun ile karşılaştığında herkesin elinden geldiği kadar yardımcı olacağından hiç şüphen olmasın Kalıcı üyelerimizden olman dileğiyle, iyi forumlar dilerim ~~ |
12-12-2007 | #7 |
jasmine
|
Cevap : slm arkadaşlartşk edrim rahatsız umarım kalırım ve bende inş size yardım edebilirim |
12-12-2007 | #8 |
_SiYaH_
|
Cevap : slm arkadaşlarHOŞGELDİN Jasmine
12-12-2007 | #9 |
mate
|
Cevap : slm arkadaşlarHoşgeldin ailemize jasmine iyi forumlar dilerim Arkadaşlarımın da söylediği gibi forumla ilgili her türlü sorununda sana yardımcı oluruz |
12-12-2007 | #10 |
bbk
|
Cevap : slm arkadaşlararamıza hoş geldiniz sevgili jasmine iyi vakit geçireceğinden hiç şüpen olmasın arkadaşlarımında dediği gibi yardım konusunu dert etme:) sadece buraya sorunu yazman kafidir
12-13-2007 | #11 |
ogzhn
|
Cevap : slm arkadaşlararamıza hosgeldın jasmın arkadaslarımın dedıgı gıbı forumda bılemedıgın bırseyler olrsa bızlere sora bılırsın iyi forumlar dılerım |
12-13-2007 | #12 |
gülgüzeli
|
Cevap : slm arkadaşlarhoşgeldin jasmıne