![]() |
slm arkadaşlar
ben buraya yeni katıldım buraya hiç bilmiyorum bana umarım yardımcı olursunuz inş şimdiden herkese tşk ederim :38:
|
Cevap : slm arkadaşlar
Sitemize Hoşgeldiniz sevgili jasmine_takıldığınız biryer olursa elbette yardımcı olabiliriz!inşallah daim üyelerimizden olusunuz!.......
|
Merhabalar Jasmin,
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz. Merak ettiklerinizi ve sormak istediklerinizi bu başlık altında bize yazabilirsiniz. Ailemizin her bir ferdinin size yardımcı olmaya çalışacağından şüpheniz olmasın. |
şimdiden çok tşk edrim suskun
|
sanada çok tşk ederim kaplan beni ailenizden saydığınız içinde
|
~~ Aramıza hoşgeldin jasmine, herhangi bir sorun ile karşılaştığında herkesin elinden geldiği kadar yardımcı olacağından hiç şüphen olmasın. Kalıcı üyelerimizden olman dileğiyle, iyi forumlar dilerim... ~~
|
tşk edrim rahatsız umarım kalırım ve bende inş size yardım edebilirim
|
HOŞGELDİN Jasmine ...
|
Hoşgeldin ailemize jasmine iyi forumlar dilerim.
Arkadaşlarımın da söylediği gibi forumla ilgili her türlü sorununda sana yardımcı oluruz.. |
aramıza hoş geldiniz sevgili jasmine. iyi vakit geçireceğinden hiç şüpen olmasın.
arkadaşlarımında dediği gibi yardım konusunu dert etme:) sadece buraya sorunu yazman kafidir. |
aramıza hosgeldın jasmın arkadaslarımın dedıgı gıbı forumda bılemedıgın bırseyler olrsa bızlere sora bılırsın iyi forumlar dılerım..
|
hoşgeldin jasmıne
|