|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arayanlara, gercektir, örneğitamamen |
![]() |
İş Arayanlara Bir CV Örneği:Tamamen GERÇEKTİR!:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() İş Arayanlara Bir CV Örneği:Tamamen GERÇEKTİR!:))Tamamen gerçek bir olay!!Yaşanmış bir iş başvuru hikayesi Yeni Şafak Gazetesi yazarı Mustafa Özel`in köşesine taşıdığı, yaşanmış çok ilginç bir iş başvurusu hikayesi: Alttaki işbaşvuru formunu dolduran Mehmet Tartar`ın başvuru formuna yazdığı cevaplar: --------1 ![]() Mehmet Tartar --------2 ![]() Yirmi sekiz ![]() --------3 ![]() Mümkünse yatay bir pozisyon için ![]() olsa yaparım ![]() ![]() --------4 ![]() Aylık 5 ![]() ![]() --------5 ![]() İdare eder --------6 ![]() Sadist bir şefin deneme tahtası olmak ![]() --------7 ![]() Hak ettiğimin çok altında ![]() --------8 ![]() Arakladığım kalemlerden muhteşem bir kolleksiyonum var; evde sergiliyorum ![]() --------9 ![]() Bkz ![]() ![]() -------10 ![]() Banka atm`si gibiyim: 7/24 ![]() -------11 ![]() Pazartesi, Salı ve Perşembe 13 ![]() ![]() ![]() -------13 ![]() İşverenim olsa burada olmazdım ![]() -------14 ![]() Belli olmaz, ne taşıdığıma bağlı ![]() -------15 ![]() Evet, ama soru yanlış sorulmuş ![]() sorsaydınız, cevabım farklı olurdu ![]() -------16 ![]() Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum ![]() -------17 ![]() Otlanacak bir enayi bulabilirsem ![]() -------18 ![]() Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adaları`nda yaşamayı ![]() ![]() -------19 ![]() Hayır, ama sıkıyorsa aksini iddia edin ![]() -------20 ![]() Birbiriyle tutarlılık derecesini kestiremediğim iki cevabım var: a) İnsan sevgisi ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkıda bulunma arzum ![]() b) Gırtlağıma kadar borca batmış olmam ![]() ![]() Sonuç: Mehmet Tartar işe alındı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İş Arayanlara Bir CV Örneği:Tamamen GERÇEKTİR!:)) |
![]() |
![]() |
#2 |
Berna
|
![]() Cevap : İş Arayanlara Bir CV Örneği:Tamamen GERÇEKTİR!:))![]() ![]() ![]() işe alınmak için enteresan biri olmak gerekiyor demek ki!!! teşkkler :iconbilmis:
![]() |
Cevap : İş Arayanlara Bir CV Örneği:Tamamen GERÇEKTİR!:)) |
![]() |
![]() |
#3 |
JOKER
|
![]() Cevap : İş Arayanlara Bir CV Örneği:Tamamen GERÇEKTİR!:))Türkiye gibi bir ülkede bu iş başvuru formuyla işe girmek çok normal ![]() ![]() ![]() çünkü genelde formalite oluyo ![]() iş önceden bağlanmıştır %90 bunlar prosedür okumuyorlar bile :)
|