![]() |
Sevgi üzerine |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sevgi üzerineYaşlı adam sabah erken evinden çıkmış,yolda ilerlerken bir bisikletlinin çarpması ile yere yuvarlanmış ve hafif şekilde yara- lanmış ![]() ![]() Hemşireler ilk muayene sonrası bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini söylemişler ![]() Yaşlı adam huzursuzlanmış;'Acelem var,röntgen istemem 'demiş ![]() Hemşireler merakla acelenin sebebini sormuşlar ![]() 'Karım bir başka hastahanede kalıyor,her sabah onunla kahvaltı etmeye giderim,geç kalmak istemiyorum ''demiş ![]() ''Siz gecikince karınız merak etmiştir herhalde'' demiş bir hemşire ![]() Adam üzgün,''Ne yazık ki karım Alzheimer hastası ve beni tanımıyor bile''diye yanıt vermiş ![]() ''Madem ki kim olduğunuzu bilmiyor,neden her gün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz o zaman? ''Ama ben onun kim olduğunu biliyorum '' demiş adam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sevgi üzerine |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Cevap : Sevgi üzerineGerçekten çok güzeldi Şengül ablacım sevginin belkide en güzel olanı karşılıksız olanı ![]() ![]() ![]() Allah herkese gönülden sevilmeyi ve gönülden sevmeyi nasip eder inşallah ![]() Çok teşekkürler ellerine sağlık ablacım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Sevgi üzerineBöyle sevgiler kaldımı acaba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Sevgi üzerinevayy bee çok güzel nerde kaldı böyle sevgiler teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gulhan
|
![]() Cevap : Sevgi üzerinebencede kalmadı şimdikiler sahte teşekkurler
|