![]() |
Sevgi üzerine
Yaşlı adam sabah erken evinden çıkmış,yolda ilerlerken bir bisikletlinin çarpması ile yere yuvarlanmış ve hafif şekilde yara-
lanmış.Sokaktan geçenler hemen en yakın hastaneye ulaştırmışlar. Hemşireler ilk muayene sonrası bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini söylemişler. Yaşlı adam huzursuzlanmış;'Acelem var,röntgen istemem 'demiş. Hemşireler merakla acelenin sebebini sormuşlar.Adam; 'Karım bir başka hastahanede kalıyor,her sabah onunla kahvaltı etmeye giderim,geç kalmak istemiyorum ''demiş. ''Siz gecikince karınız merak etmiştir herhalde'' demiş bir hemşire. Adam üzgün,''Ne yazık ki karım Alzheimer hastası ve beni tanımıyor bile''diye yanıt vermiş.Hemşireler hayretle sormuşlar; ''Madem ki kim olduğunuzu bilmiyor,neden her gün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz o zaman? ''Ama ben onun kim olduğunu biliyorum '' demiş adam. |
Cevap : Sevgi üzerine
Gerçekten çok güzeldi Şengül ablacım sevginin belkide en güzel olanı karşılıksız olanı...
Allah herkese gönülden sevilmeyi ve gönülden sevmeyi nasip eder inşallah. Çok teşekkürler ellerine sağlık ablacım. |
Böyle sevgiler kaldımı acaba.teşekkürler mateciğim.
|
vayy bee çok güzel nerde kaldı böyle sevgiler teşekkürler
|
bencede kalmadı şimdikiler sahte teşekkurler
|