Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
forum, sinsi, yaşlanınca, üyeleri

Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............

Eski 11-16-2007   #1
tatia27
icon111

Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............

arkadaşlar inşallah çalışmamı begenirsiniz yaşlanıncada beraber olmak dilegiyle

KAPLAN:Arkadaşlar,ben size demiyormuyum ''Açtıgınız kolaları ,amannnnnn ne kolası konuları tekrar tekrar açmayın,başlıklara dikkat edin diyeGençligimde oraya kontrol edin diye bişey yapmıştım ,şimdi o sistem kullanılmıyo biliyorum amane yapayım gözlerim seçmiyorki yeni yöntemleri araştırıp bulayımMüdürlerinde bişey yaptıgı yok 40 yıldır ben söylüyorum ben dinliyorumZaten satacam bu köyüde ne köyü ya bu forumudaallah allahhhhh

PUSLU:Sevgili bukett,geçenlerde bana bi özel msj atmışın ,okuyamadan kayboldu nereye attım onu da bilmiyorumHa bu arada senin kız almanya dan yeni bi şeker ilacı getirecekti ne oldu o??

MATE:Emekli oldugumdan beri boştayım biliyorsunuzGençligimi bu foruma adadım bu yüzden evlenemedimdeBari bi bölüm açın bana ,ordan yeni üyelere ders vereyim

YOSUN_26:Arkadaşlar bakın bu konu 2,423,841 kere görüntülenmiş ama 348670 msj atılmışEmege saygı ltfnGeçen bizim beyle hesapladık bugüne kadar size güncel haber bölümünden 823,480 kötü haber,142,743 mutlu haber vermişimsaolsun benim mühendis olan torun saydı bu msjıda ona yazdırdımelim titrio mause yi denk getiremiyorum ki

ERGENEKON:Bugün dikkat ettimde 28 milyon tane konuya teşekkür etmişim wayy be zaman ne çabuk geçmişAklıma gelmişken AB ye girdik diye bi konu gördüm ona da bi teşekkür edeyim

GÖZYAŞI:Ulen 30 yıldır bu sitenin duygusunu ben ayakta tutuyorumbende duygu denen bişey kalmadıAşk meşk diye diye ben aşık olupta evlenemedimneyse yeni bi konu açtım ''üstteki üyeye evlenme teklifi edelim'' diye bakalım bana teklif eden olacakmı??

RAHATSIZ:Ben yaşlandım şu angelina jolie yaşlanmadı ulengençken belki şansım vardı neyse fan sitesine bi msj daha atayım ben belki olgun erkeklerden hoşlanıyordurzzzzzzz

ANGELESDREAM:Vay bee gençken özel msj kutumu boşaltmaktan gına gelirdişimdi 15 yıl önce 35 yaşındaki bi üyeden msj almıştım hala onu saklıyorumdur bi aynaya bakayımyokk yokkk hala güzelim ya şu kırışıklar dışında:(

BLACK_R_O_S_E:Arkadaşlar bunndan 20 yıl önce enteresan resimlere bi konu açmıştımYeni aklıma geldi ben o resmi biyerden alıntı yapmıştım ama yazmadımneydi o sitenin adı yaaa

ROCK_ALLTİME:Ahh ahh rock müzigin coşkusu hala dün gibi aklımda Koptugumuz günler nasılda geçtiNeyse şu nickimi degiştireyim ''yaşlı kurt ''mu yapsam ,rock_sometime mı yoksa rock_never mıımmmm

YENİ ÜYE: Hehe desenize burası bunak ihtiyarlarla dolu amcalar teyzeler siz ne zaman emekli olmayı düşünüyorsunuz durun size biraz küfür edeyim zaten banlamayıda unutmuşsunuz

AFFINIZA SIGINIYORUM Bİ KUSURUM OLDUYSA AFFOLATATİA27

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............

Eski 11-16-2007   #2
RaHaTSiZ

~~ Ahuhauahuaahaaa :D:D: Tatia çok güzel olmuş yau :Green_Colorz_PDT_01 Süpersin :)) Angelina takıntımı da es geçmemişsin :)) Biz ona mı kaldık bea benim var angelinam :Pp ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-16-2007   #3
tatia27

Alıntı:
RaHaTSiZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
~~ Ahuhauahuaahaaa :D:D: Tatia çok güzel olmuş yau :Green_Colorz_PDT_01 Süpersin :)) Angelina takıntımı da es geçmemişsin :)) Biz ona mı kaldık bea benim var angelinam :Pp ~~
sana bin angelina feda olsun kardeşimteşekkür ederim ilgilendigin için

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-16-2007   #4
yosun_26

:sm_biggrin::sm_biggrin: süpper olmuş saol canım tatiam harikasın sen yaa :sm_biggrin:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-16-2007   #5
puslu

:Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01Walla olurmu olur şeker kalp yaşlıların çoğunda var bir harika olmuş tatia ellerin dert görmesin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-16-2007   #6
tatia27

Alıntı:
puslu tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
:Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01Walla olurmu olur şeker kalp yaşlıların çoğunda var bir harika olmuş tatia ellerin dert görmesin
allah göstermesin ablacım,,bizimki eglence olsun uzak olsun sendenasıl ben teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptıgın için

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-16-2007   #7
_SiYaH_

:sm_biggrin::sm_biggrin: çok gzl olmuş ya emeğine sağlık

_APOCALYPTİCA_
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-16-2007   #8
tatia27

ben teşekkür ederim ilgilendigin için siyah
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-16-2007   #9
mate

Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-16-2007   #10
Ergenekon

bir de bana dersin, be mübarek böyle kabiliyetin varsa ne esirgersin bizden, ama teşekkürler yanında benim replerimi unutmuşsun, ooooo o zamana kaç olur bilesen, canım kardeşim ço güzel eline gönlüne sağlık, ahhh biraz daha vaktin olsa neler olacakmış, teşekkür yetmez repp!!!
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-16-2007   #11
bukettt

haha süper yhaaaramzda yaşlı kurtlar zatn var angel:)çok eğleceli olmş teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-17-2007   #12
tatia27

teşekkürler hepinize bende yorumlarını esirgemeyen her üyeye bi teşekkür edecegimçünkü bunu 2 saate yakın bi sürede oluşturdum emege saygı duyan herkese saygım sonsuzdur
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-17-2007   #13
gülgüzeli

çok güzeldii:)) emeğinize sağlıkelleriniz dert görmesin

Eski 11-17-2007   #14
virüs

gözlem gücüne hayran kaldım tatiaespriyle de birleşince gerçekten harika olmuşeline sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-17-2007   #15
m_r_b

puhahaha ne güzel olmuş yaa:sm_biggrin: hasta oldum valla tek kelimeyle harika

ellerine sağlık:Green_Colorz_PDT_01

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com