![]() |
Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............ |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............arkadaşlar inşallah çalışmamı begenirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KAPLAN:Arkadaşlar,ben size demiyormuyum ''Açtıgınız kolaları ,amannnnnn ne kolası konuları tekrar tekrar açmayın,başlıklara dikkat edin diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PUSLU:Sevgili bukett,geçenlerde bana bi özel msj atmışın ,okuyamadan kayboldu nereye attım onu da bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MATE:Emekli oldugumdan beri boştayım biliyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YOSUN_26:Arkadaşlar bakın bu konu 2,423,841 kere görüntülenmiş ama 348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERGENEKON:Bugün dikkat ettimde 28 milyon tane konuya teşekkür etmişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÖZYAŞI:Ulen 30 yıldır bu sitenin duygusunu ben ayakta tutuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RAHATSIZ:Ben yaşlandım şu angelina jolie yaşlanmadı ulen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANGELESDREAM:Vay bee gençken özel msj kutumu boşaltmaktan gına gelirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BLACK_R_O_S_E:Arkadaşlar bunndan 20 yıl önce enteresan resimlere bi konu açmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ROCK_ALLTİME:Ahh ahh rock müzigin coşkusu hala dün gibi aklımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YENİ ÜYE: Hehe desenize burası bunak ihtiyarlarla dolu amcalar teyzeler siz ne zaman emekli olmayı düşünüyorsunuz durun size biraz küfür edeyim zaten banlamayıda unutmuşsunuz ![]() AFFINIZA SIGINIYORUM Bİ KUSURUM OLDUYSA AFFOLA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............ |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............~~ Ahuhauahuaahaaa :D:D: Tatia çok güzel olmuş yau :Green_Colorz_PDT_01 Süpersin :)) Angelina takıntımı da es geçmemişsin :)) Biz ona mı kaldık bea benim var angelinam :Pp ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
tatia27
|
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
yosun_26
|
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............:sm_biggrin::sm_biggrin: süpper olmuş saol canım tatiam harikasın sen yaa :sm_biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
puslu
|
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............:Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01Walla olurmu olur şeker kalp yaşlıların çoğunda var ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
tatia27
|
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............:sm_biggrin::sm_biggrin: çok gzl olmuş ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
tatia27
|
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............ben teşekkür ederim ilgilendigin için siyah |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mate
|
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ergenekon
|
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............bir de bana dersin, be mübarek böyle kabiliyetin varsa ne esirgersin bizden, ama teşekkürler yanında benim replerimi unutmuşsun, ooooo o zamana kaç olur bilesen, canım kardeşim ço güzel eline gönlüne sağlık, ahhh biraz daha vaktin olsa neler olacakmış, teşekkür yetmez repp!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
bukettt
|
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............haha süper yhaa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
tatia27
|
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............teşekkürler hepinize bende yorumlarını esirgemeyen her üyeye bi teşekkür edecegim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............çok güzeldii:)) emeğinize sağlık ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
virüs
|
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............gözlem gücüne hayran kaldım tatia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............puhahaha ne güzel olmuş yaa:sm_biggrin: hasta oldum valla tek kelimeyle harika ellerine sağlık:Green_Colorz_PDT_01
|