![]() |
Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............
arkadaşlar inşallah çalışmamı begenirsiniz ...yaşlanıncada beraber olmak dilegiyle....
KAPLAN:Arkadaşlar,ben size demiyormuyum ''Açtıgınız kolaları ,amannnnnn ne kolası konuları tekrar tekrar açmayın,başlıklara dikkat edin diye....Gençligimde oraya kontrol edin diye bişey yapmıştım ,şimdi o sistem kullanılmıyo biliyorum amane yapayım gözlerim seçmiyorki yeni yöntemleri araştırıp bulayım...Müdürlerinde bişey yaptıgı yok ...40 yıldır ben söylüyorum ben dinliyorum...Zaten satacam bu köyüde ne köyü ya bu forumuda.....allah allahhhhh PUSLU:Sevgili bukett,geçenlerde bana bi özel msj atmışın ,okuyamadan kayboldu nereye attım onu da bilmiyorum.....Ha bu arada senin kız almanya dan yeni bi şeker ilacı getirecekti ne oldu o?? MATE:Emekli oldugumdan beri boştayım biliyorsunuz...Gençligimi bu foruma adadım bu yüzden evlenemedimde...Bari bi bölüm açın bana ,ordan yeni üyelere ders vereyim .... YOSUN_26:Arkadaşlar bakın bu konu 2,423,841 kere görüntülenmiş ama 348.670 msj atılmış...Emege saygı ltfn...Geçen bizim beyle hesapladık bugüne kadar size güncel haber bölümünden 823,480 kötü haber,142,743 mutlu haber vermişim...saolsun benim mühendis olan torun saydı bu msjıda ona yazdırdım..elim titrio mause yi denk getiremiyorum ki... ERGENEKON:Bugün dikkat ettimde 28 milyon tane konuya teşekkür etmişim ....wayy be zaman ne çabuk geçmiş..Aklıma gelmişken AB ye girdik diye bi konu gördüm ona da bi teşekkür edeyim... GÖZYAŞI:Ulen 30 yıldır bu sitenin duygusunu ben ayakta tutuyorum....bende duygu denen bişey kalmadı...Aşk meşk diye diye ben aşık olupta evlenemedim...neyse yeni bi konu açtım ''üstteki üyeye evlenme teklifi edelim'' diye ...bakalım bana teklif eden olacakmı?? RAHATSIZ:Ben yaşlandım şu angelina jolie yaşlanmadı ulen...gençken belki şansım vardı ....neyse fan sitesine bi msj daha atayım ben belki olgun erkeklerden hoşlanıyordur....zzzzzzz ANGELESDREAM:Vay bee gençken özel msj kutumu boşaltmaktan gına gelirdi...şimdi 15 yıl önce 35 yaşındaki bi üyeden msj almıştım hala onu saklıyorum...dur bi aynaya bakayım....yokk yokkk hala güzelim ya şu kırışıklar dışında:( BLACK_R_O_S_E:Arkadaşlar bunndan 20 yıl önce enteresan resimlere bi konu açmıştım....Yeni aklıma geldi ben o resmi biyerden alıntı yapmıştım ama yazmadım...neydi o sitenin adı yaaa ROCK_ALLTİME:Ahh ahh rock müzigin coşkusu hala dün gibi aklımda ...Koptugumuz günler nasılda geçti...Neyse şu nickimi degiştireyim ''yaşlı kurt ''mu yapsam ,rock_sometime mı yoksa rock_never mı....ımmmm YENİ ÜYE: Hehe desenize burası bunak ihtiyarlarla dolu amcalar teyzeler siz ne zaman emekli olmayı düşünüyorsunuz durun size biraz küfür edeyim zaten banlamayıda unutmuşsunuz. AFFINIZA SIGINIYORUM Bİ KUSURUM OLDUYSA AFFOLA..........TATİA27 |
Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............
~~ Ahuhauahuaahaaa :D:D: Tatia çok güzel olmuş yau :Green_Colorz_PDT_01 Süpersin :)) Angelina takıntımı da es geçmemişsin :)) Biz ona mı kaldık bea benim var angelinam :Pp ~~
|
Alıntı:
|
:sm_biggrin::sm_biggrin: süpper olmuş saol canım tatiam harikasın sen yaa :sm_biggrin:
|
:Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01Walla olurmu olur şeker kalp yaşlıların çoğunda var. bir harika olmuş tatia ellerin dert görmesin...
|
Alıntı:
|
:sm_biggrin::sm_biggrin: çok gzl olmuş ya ... emeğine sağlık ...
|
ben teşekkür ederim ilgilendigin için siyah
|
Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01
|
bir de bana dersin, be mübarek böyle kabiliyetin varsa ne esirgersin bizden, ama teşekkürler yanında benim replerimi unutmuşsun, ooooo o zamana kaç olur bilesen, canım kardeşim ço güzel eline gönlüne sağlık, ahhh biraz daha vaktin olsa neler olacakmış, teşekkür yetmez repp!!!
|
haha süper yhaa...aramzda yaşlı kurtlar zatn var angel:)çok eğleceli olmş teşekkürler
|
teşekkürler hepinize bende yorumlarını esirgemeyen her üyeye bi teşekkür edecegim.....çünkü bunu 2 saate yakın bi sürede oluşturdum ....emege saygı duyan herkese saygım sonsuzdur...
|
çok güzeldii:)) emeğinize sağlık.elleriniz dert görmesin.
|
gözlem gücüne hayran kaldım tatia.espriyle de birleşince gerçekten harika olmuş.eline sağlık.
|
puhahaha ne güzel olmuş yaa:sm_biggrin: hasta oldum valla tek kelimeyle harika
ellerine sağlık:Green_Colorz_PDT_01 |