![]() |
Siyah... |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Siyah...![]() Simsiyah gecenin ardındaki simsiyah yüreğimiz ![]() ![]() ![]() Geceyi ve ölümü içine çekti, en tenhalarda ![]() ![]() ![]() Herkes uyuyordu, sen hariç ![]() ![]() ![]() Sen o melodramı izlemek istedin, kaçmadın, kaçamadın ![]() ![]() ![]() Ürktün bir an siyahtan ama köşedeki ölüm dakikalarını yaşayan kelebek biliyordu siyahın korkutmadığını ![]() ![]() ![]() Çok uzakta, uzaklarda bir mavi vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyah yüreğimize inat öyle duru, öyle sessiz ![]() ![]() ![]() Duruluk muydu aradığımız? Yoksa kirlerin içindeki paklık mı? Şimdi daha iyi anlıyorum, o hırçınlığın içimde olma sebebini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimize her elimizi uzatışımızda ellerimiz üşüdü ![]() ![]() ![]() Çünkü yalnız kalmayı öğrenemiyorduk bir türlü ![]() ![]() ![]() Ellerimizin cennet olduğunu cezalarla göstermeye çalıştı, anladık ama anlamak istemedik ![]() ![]() ![]() Halbuki ne kadar kolaydı bilekten geçen bir çizgiyi yaratmak ![]() ![]() ![]() Biz cesaretliydik en savunmasız zamanlarımızda!!! Bu yüzden basit bir çizgi değildi hayat! Ve bu yüzden siyah yüreğimiz kocaman kara bir denize dönüştü ![]() ![]() ![]() Şimdi sessizce içine çektiği ölümü bekliyorum ![]() ![]() ![]() Cesaretliyim ![]() ![]() ![]() Ve yüzüme değen ellerim, soğuk ![]() ![]() ![]() Canım yanıyor ![]() ![]() ![]() Ölüyorum, kimse görmüyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Siyah... |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Cevap : Siyah...Çok güzel toprağım ![]() Teşekkürler |
![]() |
![]() |